Mirtis neišvengiama. Čečėnijos laukia gilus sukrėtimas  (1)

Ramzano Kadyrovo išvaizda patvirtina daugybę gandų apie jo sveikatos problemas. Ne veltui Čečėnijos vadovas vis apdovanoja savo 16-metį sūnų Adomą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadyrovas jaučia neišvengiamai artėjančią mirtį, teigia Rusijos opozicijos politikas, pasaulio šachmatų čempionas Garis Kasparovas.

„Akivaizdu, kad kažkas vyksta. Kadyrovo išvaizda nėra pati geriausia, o susitikimai su Putinu – keisti, rakursai netipiški. Putinas turi dublerių, o Kadyrovas nufilmuotas nesuprantamai“, sakė Rusijos opozicijos politikas.

Be to, Kadyrovas nuolat stengiasi iškelti sūnų į pirmą planą. Kaip senas diktatorius, Kadyrovas ruošia savo įpėdinį. Todėl jo 16-metis sūnus Adomas Kadyrovas pastaruoju metu vis apkalbamas ir apdovanojamas.

Jei Kadyrovas mirs, o jo vietą užims sūnus, viskas gali žlugti. Tokie režimai priklauso nuo žmogaus. Žmonės, kurie gauna pinigų iš Putino, ypač Adamas Delichmanovas, išlaikys sistemą. Tačiau diktatoriškas mafijos pasaulis yra sukonstruotas taip, kad tai nėra taip paprasta. Ir ten yra daug priešų, todėl akivaizdu, kad bus destabilizacija“, – pažymėjo Garis Kasparovas.

 

Kasparovas mano, kad Adomas Kadyrovas nėra pakankamai stiprus būti lyderiu, kuris užtikrintų stabilumą, užkirstų kelią vidinėms kovoms tarp skirtingų interesų grupių.

(95)
(3)
(92)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: