Kyšojo iš kelnių. Televizijos laidų vedėjos drabužiuose pastebėta įdomi detalė (Foto)  ()

Moteris taip bandė apsisaugoti, mat šalyje vyksta aktyvūs karo veiksmai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio 14-ojo kanalo televizijos žinių vedėja pradėjo eterį su šaunamuoju ginklu. Lital Shemesh nusprendė apsisaugoti nuo galimų pavojų, nes šalyje yra karo padėtis. Apie tai rašo „Quds News Network“.

Paskelbtoje nuotraukoje matosi prie diktorės pulto sėdinti žurnalistė, o jai iš po kelnių kyšo ant klubo pririštas ginklas.

 

Beje, Lital Shemesh yra registruota kaip Izraelio gynybos pajėgų rezervistė. Neseniai ji socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotraukomis iš šaudyklos.

 

„Visa šalis mobilizuojama kovai su terorizmu. Tokių žudynių Izraelyje nematėme per pastaruosius 75 metus. Mums tai jau antrasis holokaustas“, – interviu „Fox News“ sakė televizijos laidų vedėja.

Izraelyje įstatymai, reglamentuojantys asmeninį ginklų laikymą, yra gana griežti. Tačiau pastaruoju metu pareigūnai užfiksavo precedento neturintį paraiškų atitinkamoms licencijoms gauti padidėjimą. Tam didelės įtakos turėjo „Hamas“ kovotojų puolimas, dėl kurio žuvo apie 1200 Izraelio karių ir civilių.

 

Pastaraisiais metais Izraelio valdžia svarstė galimybę išduoti leidimus nešiotis ginklus tik tiems, kurie gyvena netoli Palestinos miestų. Tačiau praėjus vos kelioms dienoms po atakos, parlamentas patvirtino priemones šiai procedūrai supaprastinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai ()