Košmaras rusams. Z-kanalas skelbia, kas nutiko su Š. Korėjos amunicija  ()

Rusijos propagandistas papasakojo apie Šiaurės Korėjos atsiųstų raketų kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vadinamasis Rusijos karo korespondentas Aleksejus Larkinas nelabai tiki Šiaurės Korėjos raketų ir sviedinių panaudojimo prieš Ukrainą sėkme.

„Defence Expres“ analitikai rašė, kad per neseniai vykusį masinį Ukrainos apšaudymą Rusijos okupantai naudojo Šiaurės Korėjoje pagamintas raketas KN-23 ir KN-24. Paaiškėjo, kad jų charakteristikos beveik identiškos „Iskander“ charakteristikoms, ir jas galima paleisti iš Rusijos priešraketinės gynybos sistemų.

Propagandistas ir „karo korespondentas“ Aleksejus Larkinas meistriškai rašo, kad amerikiečių analitikai Šiaurės Korėjai pasakė per didelį komplimentą – Šiaurės Korėja nesugeba sukurti kovai tinkamų raketų.

„Iš tikrųjų Šiaurės Korėjos sviediniai (kalbu apie haubicų sviedinius, kitų nesu sutikęs) yra paskutinis š#@as. Jei sviedinys pasiekia tikslą ir sprogsta, ginklo įgula surengia šventę, visi šoka ir gieda ditirambus viršininkui Kimui. Jei sviedinys nepasiekė tikslo ir nukrito ant mūsų pėstininkų galvų, dėkojame pusalkaniams korėjiečių paaugliams, kurie jį surinko už dubenėlį ryžių“, - apibūdino jis Šiaurės Korėjos „pagalbos“ Rusijai ypatumus.

 

Larkinas patikino, kad „pusalkaniai Pchenjano darbininkai“ nepajėgūs pagaminti patrankos sviedinio, jau nekalbant apie raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(4)
(150)

Komentarai ()

Susijusios žymos: