„Lendame po žeme. Čia kris daugiau nei pusė armijos.“ Pakraupęs „kadyrovietis“ skelbia, kas nutiko (Video, foto)  ()

„Tai vieta, kur galima išprotėti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnas okupantas, vardu Khamzatas, įrašė vaizdo įrašą, kuriame parodė, kaip iš tikrųjų atrodo karas prieš Ukrainą. Jis skundėsi didžiuliais nuostoliais, maisto ir vandens trūkumu.

Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

„Kadyrovietis“ nufilmavo savo pozicijas: plotą, kuriame per kautynes ​​beveik neliko medžių, kolegų lavonus, purve skęstančius apkasus. Rusai ne tik kad neevakavo žuvusiųjų kūnų, bet net nesivargino jų palaidoti ar uždengti. Lavonai guli ten, kur juos užklupo mirtis. O tarp jų ramiausiai vaikšto rusų kariškiai.

„Mes kare. Tai labai karšta vieta, ir mes čia kariaujame... Štai čia du žuvę, jie jau seniai čia guli. Čia didelė problema grįžti namo gyvam. Štai dar vienas, jam beveik nuplėšta galva, iš esmės jis turi galvą, bet ji beveik nuplėšta. Tikiuosi, kad mums taip neatsitiks ir grįšime namo. Apšaudymai nesibaigia. Virš galvos sukasi užminuoti dronai-kamikadzės. Kiti (dronai – red.) granatas mėto... O ten mūsų priešai. Mums reikia atimti iš jų žemę, toks yra tikslas. Čia kris daugiau nei pusė armijos. Daugelis jau žuvo... Čia labai sunku, tai ne juokai“, – vaizdo įraše sako čečėnas.

Jis taip pat skundėsi, kad rusų kolegos nenori ne tik kautis, bet net ir gelbėti sužeistuosius. Jie tiesiog sėdi apkasuose.

„Sėdime mažose duobėse po žeme, šlapi, maisto nėra. Tai vieta, kur galima išprotėti... Pusė brigados atsisako eiti į mūšį. Jie atsisako. Jie visai nieko nedaro. Mūsų apkasai yra po žeme, juos dengia tik plėvelė... Viduje – purvas. Kaip čia šlykštu“, – skundėsi „kadyrovietis“.

 

Šaltinių teigimu, vaizdo įrašo autoriui buvo grasinama kalėjimu, jis buvo priverstas vykti į Ukrainą. Pasak gandų, jis buvo sunkiai sužeistas ir dabar yra komos būsenoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(203)
(1)
(202)

Komentarai ()

Susijusios žymos: