Energetikos milžinės traukiasi iš Irano rinkos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2010-10-03 00:31
Na ir gerai, taip tam iranui ir reikia
Sarunas 2010-10-03 00:42
Kažin ar taip užtikrintai sakytum, jeigu Lietuvai tokias sankcijas JAV įvestų. Juk per drąsiai teigi nežinodamas ar iš tiesų Iranas siekia branduolinio ginklo, ar tai tik eilinė JAV propaganda panašiai kaip ir su Iraku buvo.
DJ_LFS 2010-10-03 01:52
Mes JAV sajungininkai
Bam 2010-10-03 01:56
Sudo vietoj mes o ne sajungininkai. Rusu lektuvas puse LT praskrido ir nukrito su pilna ginkluote, o nato lektuveliai net nesuregavo. Gruzijos karas kaip pvz. Realiai amerikieciai ten didelius pinigus sukiso, bet i pati konflikta net nesikiso, tai kur sansas, kad jei LT susipjaus su Rusija mum kas pades? Kol ten JAV sedintys perdosai sugalvos ka daryti, tai rusai mus su kukuruznikais po viena isaudis..
mnv 2010-10-03 02:00
Jo, mes tikrai turim slaptas branduolines programas S. Koreja irgi visa laika myzciojo iki paskutines sakundes, arba tiksliau "boom", kad ju branduoline programa taikiems tikslams skirta aka elektros reikia. Noretu iranas elektros, sutiktu urana sodrinti toj pacioj rusijoj ir pns.
Strong_Bad 2010-10-03 03:52
O ko tiems rusams lietuvoj su kukuruzninkais reiktu saudyt? Pasakyk priezasti. Visu pirma, gruzija pati isprovokavo, tiksliau pati pradejo ugni. Tai maziau ziurek propagandines televizijos ir "Kraujuojancios gruzijos". JAV nei jokia kitokia paviene valstybe visiskai neturi teises nurodineti niekam, nes tai jokia demokratija net nekvepia, zodziu naudojasi savo "statusu" ir parazituoja. O jei tai buvo DAUGELIO VALSTYBIU nuosprendis, kuo stipriai abejoju, tai tada supratama, bet tokiu atveju nereiktu kisti "JAV" zenkliuko i prieki ir priskirt visu nuopelnu. Kaip ta JAV zada kompensuot patirtus nuostolius toms firmoms del sankciju? As nematau jokios atsakomybes tokiam elgesy "Jei jus ne su JAV, tai jus arba su Rusija arba teroristas, jei nepaklusit, priversim" mazdaug tokiam lygyje viskas vyksta ir visi trilinki stengiasi itiktbijodami kanors islement pries.
Pumper 2010-10-03 09:41
Tai vis tik, lighfire, dabar atsiliepk ir paneik faktą, kad JAV save laiko pasaulio valdovais. Tik tokia pasikėlusių nevispročių šutvė gali primesti kažkokias finansines nuobaudas kitų valstybių įmonėm, kurios turi reikalų su JAV neįtinkančiom šalim. Ar čia JAV jau nustatė tikslią Irano puolimo datą ir nenori prarasti tokių didelių naftos tiekimo įmonių paramos "netyčia" susprogdindama jų pastatus Irane? Bet kam bent minimaliai pasidomėjus aišku, kad čia eilinė JAV propaganda ir tiek. Jei būtų kitaip, nelegalus prezidentas Obama priimtų pasiūlymą viešiem debatam su Ahmadinejadu, kuriuos JAV pralaimėtų į vienus vartus, kaip jau parodė Lario Kingo suvartymas, kai bandė Ahmadinejadą visokiom nesąmonėm apkaltinti interviu metu:
MarijonasM 2010-10-03 10:06
JAV turi visišką teisę bausti įmones dirbančias jos teritorijoje, jei joms kas nepatinka, gali rinktis, dirbti su Iranu ar su JAV. Čia joks primetimas pasauliui savo tvarkos. Strong_Bad, kad nėra tiksliai žinoma kas ką pirmiau užpuolė, ar Gruzija pirma pradėjo konfliktą bandydama išvyti okupantus, ar Rusija, kaip dažnai jos istorijoje pasitaiko imitavo užpuolimą.
lightfire 2010-10-03 10:24
"Suvartytu į vienus vartus" savo fanatizmu bei niekuo neparemtais teiginiais. Kitaip sakant, nugalėtų debilizmo srityje. Galima ginčytis su tokiais fanatikais kaip Hitleris ar Stalinas - ar tu jiem ką įrodysi? Ne, jie greičiausiai suvartys tave ir bet kurį kitą į vienus vartus. Nuo to, jie teisesni ar mažiau pavojingesni netaps.Tam ir yra geras pasakymas: "Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience."
Pumper 2010-10-03 10:34
Ir kame ten idiotizmas, jei prezidentui aiškina, kad tas turi paleisti jo vadovaujamos valstybės sieną neteisėtai kirtusius JAV turistus, o "fanatikas" ramiai atsako, kad yra įstatymai ir teismas nuspręs, ką su jais daryti? Gal paaiškinsi, kodėl tada JAV nepuolė Izraelio, kai jų karinės pajėgos užpuolė humanitarinį laivą ir sušaudė išguldytus keleivius, tarp jų ir JAV pilietį? Nes žydai valdo Ameriką ir jos žiniasklaidą.
lightfire 2010-10-03 11:08
..taip taip, ir šiaip pasaulį. Kasdien rengia Siono protokolus. Tai ką dabar, sukišti juos visus į dujų kameras, ar ne?
Pumper 2010-10-03 11:15
Ir kada čia BBC spėjo dokumentiką susukti, jei tas įvyko prieš kelias dienas? - http://www.alternet.org/investigations/ ... age=entire "The report reveals that Dogan, the 19-year-old US citizen of Turkish descent, was filming with a small video camera on the top deck of the Mavi Marmara when he was shot twice in the head, once in the back and in the left leg and foot and that
lightfire 2010-10-03 12:08
Russia Today ir kiti panašūs skiedalai tau yra vieša paslaptis? ooook... sėkmės...
Dragoon 2010-10-03 12:29
„Žmonės pamažu prieina prie išvados, kad turėti reikalų su Iranu tiesiog neverta“, – interviu agentūrai „Reuters“ sakė JAV valstybės sekretorės pavaduotojas Jamesas Steinbergas. Gerai skamba - prieina išvados, kai gresia milijoninės sankcijos... Nežinau, ant kiek trumparegiu reikia būt, kad nematyt iškreiptos JAV politikos...
Partizanas 2010-10-03 13:41
nesuprantu, kodėl vienos valstybės gali turėt atominę bombą, o kitos ne. Su vokiečiais viskas aišku, bet kodėl Iranas negali turėt bombikės ar dešimties? Amerikonai su rusais tikrai ne ką mažiau jų turėjo ir dar turi. Net žydai, ir tie savo atsargų prikaupę. Tai kodėl arabai negali turėt? Arba visi atsisako šitų bombų arba leidžiama visiem. Kur demokratija? Mes galim, o tie ne.
lightfire 2010-10-03 13:56
valstybei, kuriai taikomos JTO sankcijos, kurioje nesilaikoma žmogaus teisų, kuri grasina kitoms šalims ir yra pagarsėjusi terorizmo rėmimu turėti branduolinį ginklą yra tas pats, kas duoti psichiniam ligoniui granatą. Kodėl negalima duoti granatos? juk demokratija? Demokratija reiškia ne tik lygias teises, bet ir atsakomybę. Žinoma, Iranas iš esmės turi teisę gamintis ką tik nori, bet tegu tada nesistebi, jog prieš juos visas pasaulis taiko sankcijas.
Pumper 2010-10-03 14:32
O kad Rusija ir JAV didžiausios ginklų tiekėjos tai nieko tokio. Užmirškim.
Strong_Bad 2010-10-03 14:35
O Amerika numetusi 2 atomines bombas ant Japonijos neirode esanti psichine ligone? Jeigu jau tokia "jokiu atominiu ginklu" politika varo, tai ir tegu sunaaikina visas atsargas. Tokia zvalgyba turi ispletojusi JAV visame pasaulyje, tai neimanoma pasigamint atomines be ju zinios. Jooo, Iranas darys pinigus ir teroristus rems, o JAV pinigu gamint nereik, ju karinis biudzetas ir taip neribotas Ir isvis, bent kiek protaujant, atsizvelgiant i abi puses, laimetojus pralaimetojus, greitas ir tolmas pasekmes, galimi tikslai, na negi taip sunku viska suvest i kruva ir suprast kas kaip? Nejaugi toks skanus vienpusis ziniasklaidos sukramtytas propagandinis "š"? Gerai ten parodyta buvo, kai ziniasklaida itakoja "blogieti" ir "auka". Priesas - puola niekuo detus zmones, jie jaip sruzdes puola pavienius kovotojus uz laisve, jie neturi veidu. Auka - kovotojas uz geri, didvyris, jo gedi vos ne visas pasaulis, vykdantis savo pareiga uzkluptas is pasalu neigalestingo prieso. I tokius remus idejus atstova is vienos ir is kitos puses istorija stipriai skiriasi, nors ivykis ir taspats. Gerai ten parode, vieni sako ten spastai, kiti, kad nesproges sviedinys ir patys kalti kad susisprogdino. Bet palaukit, koded ten tie spastai buvo, arba is kur ten tas sviedinys atsirado. Kaltininkas kaip aiskus butu, bet jis sako "pats plytom uzsimete" ir visi patenkinti
Sarunas 2010-10-03 14:38
Per siaurai mąstai. Aš sakiau perkeltine prasme, kaip tavo išreikšta nuomonė priklausytų nuo to kurioje embargo pusėje esi. Ar toje, kuri palaiko embargą, ar toje, kuriai skirtas embargas. O dar vienas paprastas faktas kuris visąlaik anksčiau ar vėliau įvyksta. Visos sąjungos anksčiau ar vėliau žlunga. Taip kad būt ramiam, jog mes JAV sąjungininkai, niekad negalima.
Nocturne 2010-10-03 15:06
O aš galvojau, kad technologijos.lt neužsiiminėja politikavimais. Faktas jog tekstas verstas ir negali būti iškraipomas tai aiškus, bet kam tokias karikatūras dėti ?! Pasiklausykite ir patys nuspręskite ar taip kalbantys žmonės naudingi JAV diktatui.: