„Aš jums galiu pasakyti, kad nėra jokio plano 2025.“ Ką atskleidė Budanovas  ()

Šalis agresorė susiduria su tam tikromis problemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija šiuo metu neplanuoja kariauti 2025 metais, teigia Ukrainos gynybos ministerijos Gynybos žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas.

„Galiu pasakyti vieną dalyką: kol kas 2025 metais Rusijos Federacijoje neplanuojama kariauti. Galbūt iki 2024 metų pabaigos, jei niekas nepasikeis, jie tai pakoreguos. Tačiau kol kas rusai to nedaro“, – sakė karinės žvalgybos vadovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad šalis agresorė susiduria su tam tikromis problemomis, ypač dėl išteklių, nes karas yra „labai brangus“.

„Gal nuskambės šiurkščiai, bet mes kovojame naudodami svetimas sąskaitas, o jie kovoja už savo pinigus. Ir skaičiuoja savo lėšas, nors atrodo, kad ne. Ir labai pedantiškai“, – priduria K. Budanovas.

Pasak Prezidento kanceliarijos vadovo A. Jermako, nežinia, kada baigsis karas Ukrainoje su Rusijos okupantais. Tačiau lyginant jį su 100 metrų sprintu, ginkluotosios pajėgos įveikė apie 70 metrų.

 

Prezidentas Volodymyras Zelenskis minėjo, kad Ukraina šiuo metu yra paskutinėje karo stadijoje, kuri gali būti pati sunkiausia.

Tačiau karo ekspertų nuomonės apie tikrąjį karo etapą skiriasi.

K. Budanovas anksčiau pareiškė, kad karas gali trukti ilgai, nes priešas gali atsisakyti pasirašyti bet kokius susitarimus su Ukraina ar jos sąjungininkais.

Po to teroristai gali imtis atsitiktinių šalies apšaudymų, bet nedalyvaudami reikšminguose kovos veiksmuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)

Komentarai ()