„Placdarmas visiškai sunaikintas.“ Rusai skelbia apie Krynkų užėmimą. Kas nutiko (Video)  ()

Rusų okupantai meluoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas ir karo politikos apžvalgininkas Vasilijus Pechno teigė, kad okupantų pranešimai apie Krynkų  užėmimą ir visišką Ukrainos dalinių išvarymą iš placdarmo Chersono srityje yra visiška netiesa.

„Mūsų kariai vykdo priešpriešines kovas, kad sunaikintų priešo artileriją. Vakar pasirodė informacija, kad Specialiųjų operacijų pajėgos likvidavo MLRS „Grad“, nors ir ne Chersono srityje, o arčiau Mikolajivo srities, Kinburno nerijoje“, – sakė ekspertas.

Žurnalistas pripažino, kad, deja, daug ukrainiečių karių iš tikrųjų žūva prie Chersono placdarmo sienų. „Aš nežinau tikslaus skaičiaus, bet žinau atsiliepimus. Išlaikyti šį placdarmą yra labai sunku“, - pabrėžė Pechno.

 

Šiandien Krynkai atrodo kaip negyvenama vieta, nors prieš du mėnesius tai buvo eilinė gyvenvietė. Be to, užšalusios upės neleidžia mūsų jūrų pėstininkams patekti į kovos zoną.

„Jie jau ir taip buvo labai pažeidžiamas taikinys savo kateriuose, o ką dabar: čiuožti ant pačiūžų ar ant slidžių? Todėl šioje srityje yra ir objektyvių sunkumų“, – pažymėjo analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(9)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: