„Tik 20–30% pasirodo fronte.“ Atskleistas įdomus dalykas apie Rusijos ginklus  ()

Atskleistas įdomus dalykas apie Rusijos ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinis-pramoninis kompleksas iš esmės dirba dėl šou, bandydamas propagandos pagalba įbauginti Ukrainą ir Vakarus, sakė Oleksandras Musijenko.

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu apžiūri karinio-pramoninio komplekso objektus ir keliauja po Rusiją lydimas žiniasklaidos priemonių, vykdydamas didelę reklaminę kampaniją. Tokios parodomosios kelionės taps dar dažnesnės, nes šalis padidino išlaidas gynybai.

Rusai ir toliau demonstruos savo laimėjimus ginklų gamybos srityje, tačiau, kaip pažymi daugelis karo ekspertų, Rusijos ginklų kokybė negerėja, nepaisant visų Putino propagandos bravūrų.

Tai interviu „YouTube“ kanalui „Now“ sakė Karo ir teisės studijų centro vadovas Oleksandras Musijenko.

„Galiu pasakyti, kad dabar Rusijoje daug kas pristatoma, rodoma, demonstruojama, bet iš to tik 20-30 proc. procentų paskui pasirodo mūšio lauke“, - sakė ekspertas.

Musijenko taip pat priminė įdomų faktą: 2023 m. vasarą laikraštis „The Washington Post“ rašė, kad Rusija per mėnesį pagamins 1 000 „Shahed‘ų“. Tačiau neseniai duotame interviu Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovo pavaduotojas Vadimas Skibickis teigė, kad maksimalus rusų rodiklis gaminant minėtus bepiločius orlaivius šiandien yra 350 vienetų.

 

„Tai nėra mažai, bet ir ne daugiau kaip 1 000 per mėnesį“, - pabrėžė Musijenko. – „O tokių atvejų (nesilaikymo – red.) yra daug. Rusijoje iš tiesų daug kas daroma dėl šou. Tai yra propaganda, kuri, anot priešo, turi daryti psichologinį spaudimą mums ir ES bei NATO šalims.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(2)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: