Didžiulis praradimas. Paaiškėjo, kas pilotavo A-50 (Foto, Video)  ()

Okupanto žmona patvirtino, kad sausio 14 dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų numuštame lėktuve A-50 buvo jos vyras.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-21 Didžiulis praradimas. Paaiškėjo, kas pilotavo A-50 (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-kanalai rašė, kad lėktuve A-50 buvo mažiausiai 6 žmonės, kurie laikomi dingusiais. Visi buvo karininkai, tarp jų ir lėktuvo kapitonas 56 metų Viačeslavas Levčenka.

Sausio 19 d., viešame puslapyje „VChK-OGPU“ buvo paskelbtas pranešimas, kuriame žmona patvirtino, kad sausio 14 dieną A-50 buvo jos vyras.

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms numušus lėktuvą, šis nukrito į jūrą. Rusijos gynybos ministerija artimiesiems dar nepranešė, kad lakūnai žuvo, todėl jie laikomi dingusiais be žinios. Tačiau tai pirmasis oficialus Kremliaus patvirtinimas, kad lėktuvas buvo numuštas.

 

Viktorija Levčenko prisipažino, kad paskutinį kartą su vyru bendravo sausio 13 d. Po dienos vyro lėktuvą A-50 užpuolė Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir jis nukrito į jūrą, tačiau Il-22 pavyko pasiekti Anapos aerodromą.

Viktorija įsitikinusi, kad jos vyro nebėra tarp gyvųjų. Dalinio vadovybė gedulo renginių dar neplanuoja. Nukentėjusiųjų artimieji taip pat nežino, ką tokiu atveju daryti.

56 metų papulkininkis Viačeslavas Levčenka buvo II klasės lakūnas, o 2020 metais dalyvavo Pergalės parade Maskvoje. Jis buvo laikomas „specialistu“ ir vienu labiausiai patyrusių pilotų Rusijos Federacijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(4)
(93)

Komentarai ()