„Jie tiesiog bėga. Be technikos, be nieko.“ Košmaras prie Avdijivkos. Prasideda Bachmutas 2  ()

Padėtis Avdijivkoje yra labai sunki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Avdijivka tikriausiai pakartos sunaikinto Bachmuto likimą. Rusijos kariuomenė praranda didžiulius kiekius gyvos jėgos šturmuodama miestą.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškiai kalbėjo apie situaciją viename „karščiausių“ fronto sektorių, praneša Dialog.UA.

„Kalbėjausi su vaikinais iš Avdijivkos. Jie duodasi visą naktį, visą rytą. Privatus sektorius yra stipriai dengiamas (Rusijos ginkluotųjų pajėgų smūgiais – red.). Praktiškai vyksta pėstininkų savižudžių puolimai. Jie tiesiog bėga. Be technikos, be nieko“, – sausio 20 d. „Telegram“ kanale rašė kariškis.

24-ojo bataliono „Aidar“ kovotojas Stanislavas Buniatovas su šaukiniu „Osman“ savo „Telegram“ perspėjo, kad miestą greičiausiai teks apleisti. Ten kartojasi Bachmuto istorija.

„Vyksta „stumdymasis“. Tai p****ai (RF ginkluotosios pajėgos – red.) patenka į privatų sektorių, tai jie iš ten išvejami. Įvykiai greitai čia keičiasi“, – rašė kariškis.

 

Jis patikslino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos trauksis į paruoštas linijas, jei Rusijos karių puolimai miestą visiškai sunaikins.

„Būkime atviri. Anksčiau ar vėliau Avdijivka taps antruoju Bakchmutu su tokia nuolatinio spaudimo jėga... Atakuoti, kai priešas atakuoja, reiktų visos grupės mirties. Miesto zonoje laimi ta pusė, kuri turi daugiau artilerijos ir pėstininkų. Tvirtintis ant griuvėsių reiškia nuolatinius didelius nuostolius, mes negalime to sau leisti“, – sakė „Osman“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(16)
(162)

Komentarai ()

Susijusios žymos: