„Seagate“ siūlo pirmuosius 12 TB tinklinius duomenų „seifus“  (3)

Bendrovė „Seagate“ pranešė pateikusi rinkai pirmąją kompaktišką 4 modulių tinklinę duomenų saugyklą (NAS), kurios talpa – 12 TB.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak bendrovės atstovų, maždaug žemųjų dažnių kolonėlės dydžio duomenų talpykla „BlackArmor NAS 440“ gali aptarnauti iki 50 įmonės tinkle veikiančių kompiuterių, yra suderinama ir su „Windows“, ir su „Mac“ OS, siūlo duomenų šifravimo funkciją ir turi 4 USB lizdus papildomiems įrenginiams prijungti.

„Seagate“ skelbia, kad mažiau nei 50 darbuotojų turinčioms bendrovėms skirtas „BlackArmor NAS 440“ yra pirmasis rinkoje NAS įrenginys, siūlantis 12 TB talpą.

Šioje tinklinėje duomenų saugykloje esančius 4 kietuosius diskus galima keisti „karštai“, jie gali būti apjungti į RAID 0, 1, 5 ar 10 tipo masyvus. „BlackArmor NAS 440“ yra 207 x 160 x 269 mm dydžio, jame naudojamas 1,2 GHz procesorius, 256 MB darbinės atminties, yra 4 USB lizdai ir 2 „Ethernet“ jungtys. Pasak gamintojų, ši su „Microsoft Active Directory“ suderinama talpykla yra lengvai diegiama ir konfigūruojama, informaciją saugumo sumetimais galima užšifruoti.

„BlackArmor NAS 440“ kaina – 1 899 JAV doleriai, sakoma bendrovės pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)