„Tai labai rimta netektis. Kartu su instruktoriumi...“ Ką padarė HIMARS  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiksliu smūgiu atakavo susirinkusius rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinių specialiųjų pajėgų mokymo centras „Stal“ iš Nižnij Novgorodo patvirtino, kad per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų (AFU) ataką poligone netoli Ilovaisko, kur vyko projekto „Sudoplatov“ egzaminas, žuvo daugiau nei 20 žmonių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiksliu smūgiu atakavo susirinkusius rusus, pašalindamos daugybę bepiločių orlaivių operatorių.

Rusijos šaltiniai pradėjo skelbti pirmuosius nekrologus. Pranešime pažymėta, kad du iš žuvusių okupantų buvo iš Nižnij Novgorodo. Jie buvo iš 47-osios divizijos 153-iojo pulko dalinių. Žuvo ir Nižnij Novgorodo centro instruktorius.

Pranešime rusai pripažįsta, kad patirti nuostoliai jiems yra labai rimta netektis.

„Sudoplatov“ projektas buvo pradėtas 2022 m., siekiant paruošti FPV dronų ekipažus Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės reikmėms. Įgyvendinant projektą rengiami kariškiai iš įvairių padalinių ir divizijų.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataka poligone prie Ilovaisko yra vienas rimčiausių incidentų nuo karo veiksmų Ukrainoje pradžios. Tai rodo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sugebėjo perimti konfidencialią informaciją ir tiksliai smogti įsibrovėlių koncentracijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(3)
(199)

Komentarai ()

Susijusios žymos: