„Microsoft“ ir „Adobe“ gali susijungti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

abcdjasd 2010-10-12 13:55
Na iš vienos pusės microsoftui apsimokėtų perimt Adobe, nes adobe produktų suderinamumas yra viena iš didesnių priežasčių likti prie windows. Jau įsivaizduoju kaip flash grotuvų kokybė kitom OS dar labiau nukristų po tokio susijungimo. Kita vertus, kai bus plačiai pradėtas taikyti HTML5 formats (kas jau turi nutikti visai netrukus) flash populiarumas sparčiai kris (kaip ir kompanijos vertė), tai nepasakyčiau kad toks pirkimas būtų logiškiausias sprendimas šiuo metu. Jau panašiau man tai į paskelbtą gandą dirbtinai pakelt adobe akcijų vertę tam, kad būtų galima jas pelningiau parduot prieš smukimą.
enternald 2010-10-12 16:11
Na flash kokybė nežinau ar bloga, bet adobe, kurį laiką buvo padėjus ant 64 bit sistemų. Praktiškai 64 bitų flash plug-in buvo linuxuose ir tik kaip beta (bet veikė gerai). Windows naršyklės buvo tik 32 bit'ų, net 64 bit sistemuose. Dabar Adobe sunkus laikai dėl ignoravimo: jie privalo visoms OS paruošti 64-bit flash'ą (project square), kadangi su wrap'eriu neišsisuks, ypač kai ateis firefox 4 (šį ar kitą mėnesį), išėjo internet explorer 9 gal bus chrome su aparatiniu palaikymu, jie benfraus su vaizdo plokšte "gyvai".
Domas1 2010-10-12 18:38
Manau Microsoftui tikrai apsimoketu nupirkti Adobe, Flash tuomet tikrai nugaistu ir dingtu visiems laikams is interneto, o gal vietoje Flash visiems vartotojams primigtynai prasytu isidiegti Silverlight ir prie jo pereiti arba sukurtu koki bendra standarta kuris butu nerealus :] Manau bus labai idomu jeigu taip nutiks.
Vytax 2010-10-12 20:02
Adobe Flash yra tik menkniekis, lyginant su visais Creative Suite produktais (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere, After Effects ir t.t.). Būtent šie produktai ir neša visa pelną Adobe kompanijai. O kodėl Microsoft įsigeidė šios kompanijos nesunku numanyti. Juk Apple MAC kompiuteriai su Adobe produktų pagalba visiškai eliminavo iš pramogų, dizaino ir leidybos sferos įprastus PC, kartu su Windows.
simukis 2010-10-12 21:14
Nors Apple hateris esu, visvien pasakysiu, kad eliminavo todėl, nes veikia geriau.