[ŽT] „Trimis bangomis tarp 03:00-04:00. Kontrolinis smūgis 03.47 val.“ Monstriška ataka. Paskelbta pilna evakuacija  ()

Skelbiamos „Ivanovec“ laivo naujos sunaikinimo detalės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos šaltiniai pranešė apie naujas Rusijos karinio jūrų laivyno rusiško raketinio laivo „Ivanovec“ sunaikinimo okupuotame Kryme detales. Rusijos saugumo pajėgoms artimas „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“ paskelbė Ukrainos specialiųjų tarnybų surengtos atakos chronologiją ir seką.

Gautomis žiniomis, 56 metrų ilgio Rusijos laivas pateko į spąstus 9 km nuo įplaukos į Donuzlavo ežerą netoli Okunivkos kaimo Juodosios jūros regione. Ukrainos nepilotuojami kateriai su sprogmenimis surengė ataką trimis bangomis tarp 03:00-04:00. Kontrolinis smūgis įvyko 03.47 val.

Rusai bandė gelbėti laivą, tačiau, praėjus 13 minučių po kontrolinio smūgio, paskelbta pilna evakuacija. Dar po maždaug 40 minučių rusų laivas pradėjo skęsti.

 

Pranešime pažymėta, kad daugumai įgulos narių pavyko evakuotis. Šiuo metu žinomas mažiausiai vienas Rusijos jūreivis su sunkiais sužalojimais, kuris buvo paguldytas į ligoninę. Tačiau septynių jūreivių likimas lieka nežinomas. Tačiau, pasak šaltinių iš Z-kanalų, greičiausiai žuvo visa 39 jūreivių įgula, nes sprogimo banga buvo didžiulė ir tiesiog nebuvo laiko gelbėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(5)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: