[ŽT] „Kala iš visų ginklų. Kariuomenę apėmė panika.“ Audra fronte. Sutriuškinimas prie Novomychajilivkos (Video)  ()

Ukrainos kariškiai užfiksavo priešo kolonos artėjimą ir paleido ugnį iš visų rūšių ginklų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-06 [ŽT] „Kala iš visų ginklų. Kariuomenę apėmė panika.“ Audra fronte. Sutriuškinimas prie Novomychajilivkos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė nauji vaizdo įrašo fragmentai, kuriuose užfiksuotas didelio masto Rusijos šarvuočių kolonos sutriuškinimas netoli Novomychajilivkos, kur Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 72-osios brigados kovotojai sunaikino rusus. Ukrainos kariškiai užfiksavo priešo kolonos artėjimą ir paleido ugnį iš visų rūšių ginklų, įskaitant artileriją ir bepiločius orlaivius. Dėl to po mūšio rusai neteko daug gyvos jėgos ir įrangos.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja kanalas „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Vaizdo įraše galima pamatyti 11 šarvuočių praradimą. Filmuotoje medžiagoje taip pat matomas dviejų tankų susidūrimas, kurie atsitiktinai susidūrę bando palikti mūšio lauką, tačiau galiausiai abi transporto priemonės patyria smūgius ir sudega.

Ypač vertingas yra vaizdo įrašas, nufilmuotas „Shadow“ oro žvalgybos padalinio piloto akimis. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip drono operatorius vykdo kontrolę, koreguoja artilerijos ugnį ir fiksuoja „Juodųjų kazokų“ vardu pavadintos 72-oji atskirosios mechanizuotos brigados rezultatus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(0)
(156)

Komentarai ()

Susijusios žymos: