„Samsung“: 3D televizoriai be akinių paplis tik po 5 – 10 metų  (0)

Bendrovės „Samsung“ TV verslo vadovas Yoon Boo Keunas pareiškė, kad erdvinio vaizdo televizoriai, šį efektą kuriantys be specialių akinių, taps masiški po 5 , o gal ir 10 metų, skelbia „The Wall Stret Journal“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors jau sukurtos 3D vaizdą be akinių formuojančių ekranų technologijos, pasak Yoon Boo Keuno, jos vis dar pernelyg sudėtingos ir brangios, kad tiktų masinei gamybai. Tokie 3D vaizdo televizoriai bus gaminami, tačiau įsigyti juos galės tik nedaugelis, mano jis.

„Samsung“ atstovo teigimu, kurti nedidelius įvairiems įrenginiams skirtus 3D ekranus, kuriems nereikia specialių akinių, yra kur kas paprasčiau, nei televizoriams, todėl erdvinis vaizdas greičiau atsiras nešiojamuosiuose žaidimų kompiuteriuose ir kituose panašiuose gaminiuose.

Spalio pradžioje porą naujų 3D televizorių, kuriems žiūrėti nereikia specialių akinių, pristatė bendrovė „Toshiba“. Televizorių kaina patvirtina Yoon Boo Keuno žodžius: 12 ir 20 colių (30 ir 50 cm) įstrižainės ekranų 3D televizoriai kainuoja 1440 ir 2880 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: