„Visas pasaulis susivienijo. Yra galimybė atkurti tvarką pasaulyje.“ Kas nutiko  ()

Tarptautinė bendruomenė turi pasinaudoti dabartine geopolitikos padėtimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarptautinė bendruomenė turi pasinaudoti dabartine geopolitikos padėtimi, kai visi yra susivieniję prieš Rusiją, ir galiausiai įvesti tvarką pasaulyje.

Tai pareiškė buvęs Lenkijos prezidentas Lechas Walesa sakydamas kalbą Analitiniame Strateginių ir tarptautinių studijų centre Vašingtone, praneša „Golos Ameriki“.

Visas pasaulis susivienijo prieš Rusiją, to dar niekada nebuvo. Tai mūsų puiki galimybė atkurti tvarką pasaulyje“, – sakė buvęs Lenkijos vadovas.

Jis paragino JAV ir toliau ginklais remti Ukrainą, taip pat stiprinti informacinę politiką, kurios tikslas – siekti, kad Rusijos visuomenėje keistųsi pažiūros.

Be to, Walesa pažymėjo Vašingtono, kaip lyderio, vaidmenį vykdant tokius pokyčius, taip pat paragino Amerikos pusę neapleisti šio vaidmens.

„Likimas suteikė Amerikai pokyčių lyderės vaidmenį ir ji dabar negali trauktis. Jei Jungtinės Valstijos nepasinaudos šia galimybe, mūsų proanūkiai niekada to neatleis. Rusija ir Kinija nėra taip toli“, – sakė buvęs prezidentas.

 

Walesa pabrėžė, kad svarbu fiksuoti informaciją apie visas rusų mirtis kare, o tada susisiekti „su žuvusių žmonių kaimynais ir pažįstamais, kad jie žinotų, jog tuos žmones nužudė Putinas“.

„Turime jiems pasakyti: „Ar jūs taip pat norite taip mirti? Jei ne, turite pakeisti savo politinę sistemą“, – pridūrė Walesa.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(297)
(8)
(289)

Komentarai ()

Susijusios žymos: