Putino pasididžiavimas. „Nenugalimos „Kinžal“ raketos“ turi didžiulį broką (Foto)  ()

Problema gali būti dėl kokybės kontrolės nepaisymo, siekiant padidinti gamybos efektyvumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino pasididžiavimas. „Nenugalimos „Kinžal“ raketos“ turi didžiulį broką.

Apie tai rašo svetainė „Defense Express“, nurodydama neseniai Ukrainoje įvykusius incidentus.

Rusijos raketos jau ne pirmą kartą patiria nesėkmę. Pastarosiomis dienomis Rusijos sparnuotoji raketa „Ch-101“ nukrito Rusijos Federacijos teritorijoje. Krasnodaro krašte nukrito „Kalibr“ raketos variantas, skirtas kovai su sausumos taikiniais. Dar anksčiau rusai savo teritorijoje netyčia numušė „Ch-55“ raketą.

Dabar, anot Ukrainos vidaus reikalų ministerijos, Ukrainos Kirovorado srityje buvo aptikta sudužusi raketa „Kinžal“. „Defense Express“ pažymi, kad tai dar vienas tokio pobūdžio incidentas, susijęs su „Kinžal“, kuris įrodo, kad „Rusijos raketos neveikia taip, kaip tikėtasi“. Taip yra dėl to, kad „Kinžal“ nesprogo.

„Defense Express“ paaiškina, kad numušus raketą, ji turėtų nukristi ant žemės ir sprogti dėl uždelsto veikimo kontaktinio detonatoriaus aktyvavimo. Tačiau, kaip matyti nuotraukose, „Kinžal“ nesprogo, nors atsitrenkė į žemę.

 

Ukrainos šaltiniai skaičiuoja, kad „Kinžal“ patikimumo indeksas yra 15 %. Tai labai didelis skaičius, ypač turint omenyje tai, kad „Kinžal“ yra raketos, gaminamos nedideliu mastu. Problema gali būti dėl kokybės kontrolės nepaisymo, siekiant padidinti gamybos efektyvumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)

Komentarai ()