„Greitoji pagalba sėmė tiesiog nuo kranto.“ Kas nutiko laivo įgulai  (1)

Rusijos Federacija ir toliau slepia savo nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su rusų laivu „Cezaris Kunikovas“ prie laikinai okupuoto Krymo krantų buvo sunaikinta didžioji dalis įgulos. Rusijos Federacija ir toliau slepia savo nuostolius, todėl sunku įvardyti tikslų likviduotų okupantų skaičių.

Rašoma, kad kai kurie išgyvenusieji greitosios pagalbos automobiliais buvo išvežami tiesiai nuo kranto. Apie tai per teletoną kalbėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių jūrų pajėgų atstovas Dmytro Pletenčukas.

Anot jo, dauguma okupuotame Kryme sunaikinto laivo „Cezaris Kunikovas“ įgulos žuvo. Pletenčukas pabrėžė, kad priešas slepia nuostolius, todėl dabar tiksliai nežinoma, kiek rusų žuvo sunaikinant laivą.

Jis mano, kad kartu su laivu buvo likviduota ir didžioji įgulos dalis. Pletenčukas taip pat pridūrė, kad  išgyvenusius „greitoji pagalba sėmė tiesiog nuo kranto“. Tačiau apie šių okupantų būklę žinių nėra.

 

„Įgula, gal ir nepilnai, bet greičiausiai visa, buvo laive. Atsižvelgiant į oro sąlygas, paros laiką, vis tik buvo tamsu, didelė tikimybė, kad žuvo gana didelė ekipažo dalis. Greitoji pagalba juos sėmė tiesiog nuo kranto, sunku pasakyti, kokios būklės“, – sakė Ukrainos karinių jūrų pajėgų atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(212)
(6)
(206)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: