Japonijoje fiksuotojo ryšio telefonai bus pakeisti IP telefonais  (3)

Didžiausia Japonijoje telekomunikacijų bendrovė NTT (Nippon Telegraph and Telephone Corporation) pranešė, kad abu jos regioniniai padaliniai iki maždaug 2025 metų visiškai atsisakys fiksuotojo ryšio telefonų – turimi abonentų telefonai bus pakeisti IP telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perėjimas nuo viešojo perjungiamojo telefono tinklo (PSTN) Japonijoje spartėja vis labiau populiarėjant plačiajuosčio interneto tinklams, teigiama „NTT East Corp“ ir „NTT West Corp“ bendrovių bendrame pranešime.

Pasak NTT atstovų, perėjimas nuo PSTN prie IP telefonijos vyks tolygiai, jis prasidės apie 2020 m. ir truks maždaug 5 metus. Abonentai esą laiku bus įspėti apie šias permainas, be to, bus bendradarbiaujama ir konsultuojamasi su kitomis telekomunikacijų bendrovėmis dėl IP tinklų sujungimo mazgų.

Japonijos Vidaus reikalų ir telekomunikacijų ministerija planuoja iki 2015 metų visus šalies namų ūkius prijungti prie šviesolaidinio interneto tinklo, tačiau NTT atstovai pastebi, kad tai padaryti gali būti keblu, nes toli gražu ne visi šalies gyventojai gali norėti naudotis šviesolaidiniu ryšiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)