Paauglys pradėjo prekiauti baltaisiais „iPhone 4“ pusmečiu anksčiau nei „Apple“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TLas 2010-11-22 00:38
Esme tame kad butu maziau pardaves, maziau reklamavesis, butu uzsidirbes kelis tukstancius baksu ir viskas tyliai ramiai butu praeje, dabar gi visko buvo per daug. Todel jei ziniasklaida raso, visi zino, tai pacukui gali but blogai. Taciau bent vartotojai islose - gavo tai ko norejo anksciau.
Ar_as? 2010-11-22 10:34
Tikiuosi kvailiais tik apsimetat? Ar čia sovietinio biznio supratimo apraiškos šiais laikais? Vaikino biznis paprastai: Surado draugelį, kuris pavogė iš savo darbovietės produkcijos, kurią vėliau jis perpirko ir pardavė. Nu užmuškit, nematau kuo čia žavėtis. Vat už ką baudžiamąją bylą kelt, tai aišku: žinodamas ir suvokdamas (na, nebent turi psichikos sutrikimų) pardavinėjo vogtus daiktus. Kažkas iš jūsų teisus: jam vadybos ir ekonomikos mokytis nereikia - tokioj srityje žmonės geriausiai tobulėja kalėjime pasėdėję. Ten daug gerų idėjų su panašiais į save bendraujant kyla. Pabaigai: patinka Apple ar ne, bet vogimas ir vogtų daiktų realizacija yra besalygiškai blogai. Ar žavėtumėtės juo, jei pardavinėtų narkomano iš jūsų pavogtą magnetolą?
MarijonasM 2010-11-22 13:47
Kaip su antena, jei nori, kad veiktų iphonas 4 normaliai klijuoji izoliaciją, jei nori balto, klijuoji visą balta izoliacija. Nesuprantu už ką ten tokia suma.