„Brangiausias modelis…“ Pirmieji vaizdai. Naujasis krosoveris „Moskvič 8“ (Foto)  (2)

„Moskvič 8“ yra tiksli „JAC Sehol X8 Plus“ kopija ir nuo jo skiriasi tik logotipais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiamos pirmosios naujojo „Moskvič 8“ nuotraukos. Paaiškėjo, kad „rusiškas“ krosoveris yra kiniško klonas, kaip ir kiti „Moskvič“ modeliai, rašo „Drom“.

„Moskvič 8“ krosoveris yra tiksli kiniško „JAC Sehol X8 Plus“ kopija. Nuo kiniško modelio jis skiriasi tik logotipais ant kėbulo ir interjere. Jis bus surenkamas iš kiniškų automobilių komplektų.

„Moskvič 8“ į rinką žadama pateikti tik 2024 metų pabaigoje, nors gali būti, kad gamybos pradžia bus nukelta, nes pernai paskelbtas krosoveris „Moskvič 6“ dar nepradėtas gaminti.

Kinijos krosoveris „JAC Sehol X8 Plus“ gaminamas nuo 2022 m. Tai modernizuota „Sehol X8“ versija, kuri buvo pristatyta 2020 m.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4427

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Naujasis „JAC Sehol X8 Plus“ yra 4 815 mm ilgio, 1 870 mm pločio ir 1 756 mm aukščio, o ratų bazė yra 2 830 mm. Jame yra plačios radiatoriaus grotelės ir ploni LED priekiniai žibintai.

 
 

 

Priekiniame salono skydelyje sumontuoti du ekranai. Modelis siūlomas 5 ir 7 vietų versijomis.

Naujasis „Moskvič 8“, kaip ir jo kiniškas prototipas, bus komplektuojamas su 1,5 l benzininiu varikliu, išvystančiu 174 AG (130 kW) ir 7 laipsnių pavarų dėže.

„Moskvič 8“ kainą neminima, tačiau žinoma, kad tai bus brangiausias prekės ženklo modelis. Krosoveris kainuos daugiau nei aukščiausios klasės „Moskvič 6“, kuris parduodamas už 32 000 USD. Ir atsižvelgiant į tai, kad esami kinų klonai parduodami už didesnes kainas, nei originalai, tai su „Moskvič 8“ bus tas pats.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(15)
(-9)

Komentarai (2)