Žalias lazeris per Kalėdas? Aš apakęs!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

BerniukasBezdaliukas 2010-11-26 01:15
Jeigu rimtai kam jie isviso reikalingi?? As suprantu kad mokytojams ju gali reiketi, arba dar kam nors, ir seip tikrai nereikalingi tokie galingi. O paprastam zmogui jie visai nereikalingi, tiesiog pinigu svaistymas. Pazaistu pora dienu ir viskas.
povill2 2011-04-14 19:23
Na as kiek skaites ir girdejas. Net siplniausias lazeris gali pakenti akim. Nepataisomai! O del to to kad svies koks idiotas jums mokykloje i akis tai dabar siek tiek paaiskyt pabandysiu: Visu pirma jei jums i akis sviecia, nereikia issigasti kad apaksite. Paprasciausiai nusisukite. Jaigu jum sveis i aki netiesiai pvz is sono ar judindamas lazeri, tuomet zala akim zymiai mazesne. Gal viskas kas nutiks tai paskaudes ar paperstes aki i kuria sviete. Jaigu jums trumpai lazerio spindulys praleks pro aki, tuomet zalos nera, net jai ir daugiau kartu, tikrai nelabai kas nutiks. Taip yra del to nes akies tinklaines spindulys nepasiekia. Na o jei jum pasvies ilgiau rega gali gerokai suprasteti. Uztenka vos 30 sekundziu pasviesti raudonu lazeriu i aki kad ji pilnai apaktu. Ir jau svieciama dar stipresniu lazeriu tuomet uzteks 20 sekundziu ir maziau. Aisku cia kalbu apie tai kuomet yra ziurima tiesiai i lazerio sviesa. Taigi vis del to lazeriai daro zala akims ir sveikatai. Na o del istatymu... Musu salelei tikrai jie menki. Juk mokyklose jau 11 metu vaikai turi juos. Ir sviecia vienas kitam i akis. Del sito kaltos yra Indvidualios bendroves. Ju savininkai del pinigu parduotu lazerius bet kam. Todel turetu buti tikrinamos tokios imones ir baudziami savininkai. Mokyklose turetu buti tikrinama ar vaikai turi lazerius. Jai jie juos turi, iskarto turi but atimami. Na bet kai sviecia 11 metu tai suprantama, kad ju galvos dar tuscios. Ir jie nezino apie zala. Bet kai su lazeriais zaidzia 15-meciai ar vyresni. Tuomet neturiu zodziu. Atsilike! Kur ju tevai? Ir apskritai, ar jais rupinamasi. Beto mokytojai visikai netinkami dirbti mokyklose. Jie bijo istart zodi mokiniui. O del to visi daro kas ka nori. Tai va turetu buti lazeriai buti perkami tik su leidimu. Beto kol musu valdzioje esantys tinginiai nesumastys. Pradeti kurti kazkokia nauja istatymu sistema tol nesamones darysis mususalyje...
blizzard 2011-04-14 19:45
Toks žaislas kaip čia per atstumą degtukus uždega ir plonas plastmases lydo. Šviečia iki kelių kilometrų atstumu. Nėra jis jau toks nekaltas..