Nesibaigiantis karas tarp programišių ir Apple

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-11-27 12:46
"dabar normaliam programų veikimui įrenginį reikia prijungti prie kompiuterio kaskart išsikrovus baterijai arba jį perkrovus, tačiau artimiausiu laiku žadama ištaisyti šį nepatogumą." cia apple taip specialiai padare ar kaip?
rwc 2010-11-27 12:57
O dar kai kas nesupranta, kodėl ant Apple pastoviai varoma... Kitą sykį į garantinio sutartį įtrauks punktą, kad telefono adresuose nebūtų lyginių numerių.
Auris 2010-11-27 14:37
Apple yra pelno siekianti organizacija, ji žino savo verte, iš dalies ta verte pasiekta del apribojimu, todel kad ne kiekvienas bėdžius gali įsigyti Apple (aš prie bėdžių ) taip sukurdama poreikio įtampą, to pasekoje gaunama didesnė marža. Įsikišdama vyriausybė stengiasi padaryti balansą, kad užtikrintų ir vartotojo teises, t.y. joms atstovautų. Taigi Apple Inc. yra viena itakos puse ir ji stengiasi kiek galėdama ginti savo interesus.
Garis 2010-11-27 14:43
Labai geras palyginimas Apple ir Nokia. Kai buvo tas antennagate'as, Apple kompanija iškart kaltę vertė ir kitiems, na atsimenat. O kai prieš pora savaičių naujojo Nokia N8 problemas pastebėję vartotojai pradėjo piktintis, Nokia vadovai iškart atsiprašė, pripažino klaidą ir sakė viskas bus pakeista ir sutvarkyta
sz520qm 2010-11-27 19:47
Ne. Nulaužimas, kuris naudojamas būtent tai iOS versijai (šiuo metu naujausiai) veikia su telefonu tik tada, kai telefonas įjungiamas prijungus prie kompo. Kitaip: telefoną prijungti prie kompo, norint į įjungti reikia tik tada, kai jis nulaužtas (jailbreakintas). Ne visi jailbreak'ai buvo tokie, bet kai kurie yra, priklausomai nuo to, kurie exploitai išnaudojami jailbreakinant. Tačiau jei turi iphone/ipod touch ar ipad, kuris niekada nebuvo jailbreak'intas, neturėsi jokių panašių problemų įjungiant/išjungiant įrenginį.
wi_lius 2010-11-28 19:38
Manau, kad tie programišiai gana ženkliai pakelia iPhone'ų paklausą. Juk susidorojus su programišiais kristų prietaiso funkcionalumas, o funkcijų/kainos santykis ir taip nėra labai geras.