„Microsoft“ bandė įsigyti „Facebook“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Robinis 2010-12-14 12:41
įspūdingai..
alkaponas 2010-12-14 12:53
skaiciukai tai yspudingi bet nesuprantu as tu zmoniu ir ka jie mato tame virtualiame bendravime :\ susiskambini susitinki ir vsio... normalus bendravimas o cia sedi sedi sedi prie to facebooko losia visokias fermas ir akvariumus o poto susitike sneka as ta padariau as tam parasiau as ta ishpy&*(vojau ir pan... mano nuomone atitolo zmones vieni nuo kitu interneto ir juo teikiamu paslaugu deka.
lgtech 2010-12-14 13:00
To degradavusio facebook kaina pasieks microsoft? Jei taip kada nors bus, tai greit tas burbulas sprogs ir facebook bankrutuos. O ir siaip facebook liko dar keletas metelių gyvent, greit konkurentai aplenks tą spaminį degradjuojantį šlamštą.
Rukis 2010-12-14 13:07
pritariu Išvis reikėtų reklamą sukt apie kenksmingą interneto poveikį žmogaus psichikai, nes cigarečių anti-reklama neveikia
MindaugasV85 2010-12-14 13:29
Aš aną dieną galvojau apie kompiuterinį kalendorių, kuriame galėčiau prie kiekvienos dienos susirašyti kažkokią informaciją. Jau norėjau pradėti ieškoti kažko internete, bet paskui pagalvojau ar užrašų knygutė ir tušinukas nebūtų patogesnis ir žmoniškesnis įrankis Bėda ta, kad kompiuteris privertė daugelį žmonių perkelti savo gyvenimą į virtualią erdvę. Dabar kažkaip visas viltis dedu į saulės audras ir viliuosi, kad bus sugadinta didžioji dalis elektronikos prietaisų. Gal namie ir nežibės lemputė, teks vaikščioti pėsčiomis vietoj važiavimo automobiliu, bet būsime žmonės, o ne kibernetiniai zombiai
Monteiro 2010-12-14 13:51
Facebook tapo jau netik bendravimo tinklapis ir tai nėra tik fermos ir kiti žaidimai. Tai gigantiškas informacijos šaltinis, kurio galimybėmis reikia ir būtina pasinaudoti. Man labai patogu, kai aš 20 ar > žmonių vienu metu galiu išsiųsti reikiamą informaciją ir visi tie žmonės gali atsakyti toje pačioje vietoje ir visi tai mato. Žmonių gausa daugelį įmonių priverčia registruotis facebooke, kurioje informaciją paskleisti visiems daug paprasčiau negu sukuriant atskirą internetinį puslapį(aišku jis irgi būtinas, kadangi informacijos pateikimas facebook nėra patogumas). Tai milijonai žmonių vienoje sistemoje, o tai labai daug ką pasako. O tie kurie įžvelgia tik nereikšmingus žaidimus ir degradavusį bendravimą tai laikas suprasti, kad pasilikai praeitame dešimtmetyje
MindaugasV85 2010-12-14 14:05
Tu man pasakyk kiek FB vartotojų lankose ten dėl naudingos informacijos? Nepažįstu nei vieno. Visiems tik pakalbėti, pasidalinti "fun" paveiksliukais/video, įsimesti tūso fotkes, pažymėti ką nors albume, paklausti programos visažinės, kokios šiandien nuotaikos turėčiau būti ir be abejo užauginti runkelių daržą
werafonas 2010-12-14 14:58
Aš. Ir nemanau, jog aš toks vienas.
HardAxe 2010-12-14 15:04
FB pagrinde naudoju kaip advance colaboration įrankį arba žmonių, su kuriais retai bendraujų kontaktų paieškai. Kas tame blogo?
faktas 2010-12-14 15:16
Technologijos.lt rašė straipsnį apie natūralią žmonių neapykantą lyderiams. pasidomėk apie tai... Beje, kas tie konkurentai? Gal My Space...? Šiaip FB daug kas patentuota kaip intelektualioji nuosavybė. Tad artimiausius 20 metų "konkurentams" bus sunku sukurti kažką naujo.
KarolisC 2010-12-14 15:55
Kaskaip labai mazai tiketina kad FB pasieks 220 mlrd verte... Cia biski perdejo... Facebook nesinaudoja tokia galybe zmoniu kaip Microsoft gaminiais ir pns...
jur 2010-12-14 16:26
Nepulsiu intensyviai ginti Facebook'o. Bet nemanau, kad jis pats yra blogis. Žmonės atsirenka ko jiem reikia. Jei kažkam reikia žaidimų, tai jis juos ir žaidžia. Seniau eidavo ieškodavo atskirose svetainėse, dabar viskas vietoj. Kitam trūksta dėmesio, tai postina kiaurą parą nesąmones. Seniau kitais būdais tas nesąmones išreikšdavo. Mano atveju tai centralizuotas informacijos šaltinis, chat'as, nuotraukų albumas. Viena grupė man praneša apie visus mane dominančius koncertus. Kitas draugas postina savo meninius darbus. Ir nereikia lakstyti tarp atskirų svetainių. Va su kontaktine informacija duosiu pvz. - Nežinau žmogaus tel nr, labai reikia. Įsijungiau Androidą, kuriame integruotas Facebook, po minutės turiu numerį. Viskas priklauso nuo vartotojo. Kiekvienas ras kažką sau.
Monteiro 2010-12-14 16:52
Jeigu vartotojai nesugeba pamatyti daugiau negu jiems parodyta tai jau jų pačių reikalas. Čia kaip filmas vieniems tai gali būti nesąmonė, kitiems tai pats geriausias filmas. Filmas toks pati, tačiau vieni i suprato ir įsigilino į tai ką filmu buvo norima pasakyti, o kiti ne.
DJ_LFS 2010-12-14 19:27
nekenciu feisbuko
Crus 2010-12-14 19:57
na kodel jus zmones visad taip radikaliai. buvo tema apie alkoholi tai irgi ten komentaruose puse sauke, kad blogis, dar kiti apie hamburgerius. zmones viskas kas daroma su saiku nekenkia. jei tu karta i puse metu nueisi uzkrimst i mc, nes nieko aplink gal but nebus tai garantuoju, kad jus tikrai nenutuksit, jei isgersit 6dienio vakara raudono vyno taure, ar alaus - jus tikrai alkohilikais netapsit. su FB lygiai tas pats, niekas gi tau neliepia ten mirkt kiaura para, bet kaip kazkas ir minejo patogu yra tai, kad daugelis tave dominanciu dalyku yra vienoje vietoje (beje, juk ir technologijos ten karts nuo karto paskelbia koki idomesni straipsi). itariu dauguma kurie parase pries FB turi susikure savo profilius FB ir sekmingai juos naudoja, bet gi reikia pastumt "del mados". o jei ir nepatinka kazkokie dalykai ar kokio tai zmogaus nuolatinis spamas (mazdaug: labas rytas, pavalgiau, pasikau ir t.t.) tai visad galima nustatyt, kad tau nerodytu tokiu dalyku. viska darykit su saiku ir nebus jokiu problemu
Anonymous 2010-12-14 19:57
as ir. tai pradeda tapti mada. prisijunkit ir jus! pralenks microsofta? abejoju.. nes daug kas nebemegsta FB.. plius darbdaviai pradejo ieskot infos apie esamus/busimus darbuotojus. FB turi kazka sugalvoti naujo arba mirs, kaip ir mire one.lt .. del FB pelno.. jei ka tai FB jau daugiau reklamos parodo internete nei google adsense.. uztat ir verte labai kyla smarkiai.. ka jau kalbet kad reklama gali rodi tam tikroms grupems zmoniu, kuria nustato pagal metus, like mygtuka, lyti ar pan.. besireklamuojantiems FB labai patraukli vieta.. tie kiaunes dar ir face zodi nori uzpatentuoti cia yra auksciau ribu.. vien uz tokias nesamones reiketu nebesinaudoti FB.. nes faktas kad tik doleriai ju akyse..
Anonymous 2010-12-14 19:59
taip turiu FB accounta, gal zinai koki scripta kuris istrintu mano visus postus ir komentarus automatiskai?
Crus 2010-12-14 20:06
ne neturiu, nes man jo niekad nereikejo ir nereikia. kaip sake Seneka: sakyk ka galvoji, bet galvok ka sakai. ir tuomet nekils jokiu problemu del privatumo, darbadaviu ar dar kazkokiu nesamoniu. ir is vis, gerai zmones pastebejo temoj apie skype, kad tu kazkoks paranojikas. sorry, jei tai netiesa, bet taip pasirode is tavo postu.
Anonymous 2010-12-14 20:35
zmogus, kuris nieko nebijo, tai turi problemu su smegenimis, del neissivysciusiu instinktu. baimes lygis tiesiogiai priklauso nuo ziniu bagazo ir gyvenimiskos patirties, del kuriu susidaro atitinkama logika.
Kelio_zenklas 2010-12-14 20:45
O jo, 2007m, kažkas kažką siūlė, įdomu kiek dabar pasiūlytu. Na bet o tačiau kurgi buvus nebuvus, FB nauju perlų nesiūlo vartotojams. Tas baigia nusistovėti, o imlus jaunas protas (dažniausiai) gali ir neužsibūti ten. Daugelis, ko gero, žaidžia tame FB, bet ko gero brandesnė paslaugos naudotojų/vartotojų dalis, tiesiog, stebi įvykius kokių klasiokų, ar pasinaudoja proga neususitikti, o tik pasveikinti per jį, palinkėti kažką, kiti vien ieško per tą paiešką senų pažįstamų. Visas to FB privalumas - MASĖ. O MASĖ kaupiasi dėl MASĖS. Visada stebėjausi šiuo fenomenu ir visgi abejoju ar kažkas labai jau šiai dienai liptų ant to FB su perspektyva į ateitį. Kadangi aukštai padangė, ten MASĖ, tai reklamos požiūriu yra šilta. Ką veikia FB? Jis skverbiasi MASĖS principu ne tik kompiuteriuose, bet ir į Telefoniją. Tai tikriausiai pagrindinis jo (nusistovejęs perlas), net neabejoju, kad Google kažką sumastys, kad tą masę perimtu, nes ji tikrai didelė. Jau netolimoje ateityje matau navigacijos pagalbos suteikiamus privalumus, kai žmones bendrauja per kokia (nemokamą) Google Voice ir stebi savo pašnekova Google Maps sistemoje (realiu laiku), galbūt dar kažkokie analogiški "wall" įrašai fiksuojami, galbūt vaizdo pokalbiai, dar kažkas, kažkas naujo, neatrasto... Kodėl neužsakius kokio palydovo, kuris teiktų kažkokią nemokamą paslaugą, bet tuo pačiu metu išlaikyti potencialių klientų kiekį, kurie "būtų imlūs" mokamoms paslaugoms? FB nieko kardinaliai nekeičia, o Google stumdo savo figūras lentoje agresyviai ir kryptingai, taigi, ateitis FB miglota, tai mano nuomone. Prisiminkime trumpą istoriją, Google, kuria naršyklę, Google kuria OS mobiliesiems, Google kuria OS kopiuteriams, Google turi Python tėvą/kūrėja, Google superka kryptingai viską, kas kažkada neš pelna, ji juda tiksliai ir su labai mažais nuokrypimais, turėdama labai galingus protus/programuotojus, kurie įgyvendina savo potencialą, kurie nelaukia algos, o laukia naujos ateities, turi kitokį, modernų požiūri iš esmės. Esmė tokia, kad FB bus suvalgytas kažkada, didesnė masė praris mažesnė ir tiek.