Amazon.com pardavė apie 8 mln. skaitytuvų „Kindle“  (3)

Daugelis abejojo, kad jis galės konkuruoti su tradicinėmis knygomis. Tačiau internetinis portalas “Amazon” paskelbė, kad prietaisas “Kindle” tapo populiariausiu visų laikų parduodamu produktu – šiemet Didžiojoje Britanijoje ir JAV jų buvo parduota apie aštuonis milijonus, praneša dailymail.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prietaisas, su kuriuo vartotojai parsisiunčia ir skaito skaitmenines knygų bei laikraščių kopijas, gali užimti knygų vietą.

Jis skirtas vartotojams, kuriems svarbūs yra patogumas ir portatyvumas. Jo sėkmė panaši į “Apple iPod”, kuris leidžia vartotojams turėti visą savo muzikos kolekciją mažoje pakuotėje.

Kritikai abejojo, kad tą patį galima padaryti ir su knygomis, juk daugelis žmonių patiria malonumą versdami branginamų knygų puslapius.

Tačiau prietaisas “Kindle”, tapdamas geriausiu visų laikų internetiniame portale “Amazon” parduodamu produktu, įrodė, kad jie klydo Kompanijos “Sony” sukurtu panašiu prietaisu “eReader” ir kompanijos “Apple” populiariuoju „iPad“ taip pat galima parsisiųsti elektronines knygas ir jas skaityti.

Prieš tai geriausiai parduodamas per internetinį portalą “Amazon” produktas buvo J.K. Rowling knyga “Haris Poteris ir mirties relikvijos”, išleista 2007 metų liepos mėnesį.

Trečios kartos prietaisas “Kindle” buvo pradėtas pardavinėti prieš penkis mėnesius ir kainuoja 149 svarus sterlingus (603 litus), o jame telpa iki 3500 knygų ir sveria jis tik 247g – mažiau nei knyga.

Pasinaudojant prietaiso internetiniu ryšiu per wi-fi ar 3G mobilaus telefono ryšį, elektronines knygas galima parsisiųsti per 60 sekundžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)