2014 parsiunčiamų mobiliųjų programų skaičius turėtų padidėti iki 77 milijardų  (0)

Mobiliosios pramogos kiekvieną dieną tampa vis populiaresnės, o susidomėjimas mobiliaisiais įrenginiais taip pat palaipsniui vis didėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau dabar planuojama, kad pirmuosius labai ryškius pasikeitimus mobiliųjų telefonų industrijoje turėtume pradėti jausti 2014 metais. Analitikų kompanijos „IDC“ prognozėmis, 2014 metais mobiliųjų programų parsisiuntimas turėtų pasiekti apie 76,9 milijardus.

Šiuo metu parsisiųstų mobiliųjų programų skaičius jau yra virš 10,9 milijardo ribos, kai tuo tarpu kūrėjai, per trejus metus yra pristatę tik apie 300 tūkstančių įvairių programų. „IDC“ taip pat planuojama, kad nuo 2011 metų mobilioji programinė įranga labiau išplis ir kituose įrenginiuose, tokiuose kaip televizoriuose ar apskritai namų valdyme. Pavyzdžiui, jau ir šiuo metu yra pristatyta programų, kurios pasinaudojant „Nokia N8“ išmaniuoju telefonu, televizorių leidžia paversti didžiuliu „lietimams jautriu“ ekranu.

Be to, analitikų kompanijos „IDC“ prognozėmis, pajamos iš mobiliesiems telefonams skirtos programinės prekybos 2014 metais jau turėtų viršyti 35 milijardus dolerių, o šį spartų augimą įtakoja greita skaitmeninio pasaulio integracija į mūsų kasdieninį gyvenimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)