Google Chrome peržengė 10 procentų barjerą  (19)

Nepaisant to, kad Microsoft su savo Internet Explorer interneto naršykle vis dar lieka nenuginčijamas lyderis šioje rinkoje, tačiau du pagrindiniai konkurentai, tai yra Mozilla FireFox ir Google Chrome, vis atiminėja rinkos dalį iš giganto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmą kartą per visą Google Chrome interneto naršyklės gyvavimą interneto milžino kūrinys peržengė 10 procentų barjerą. Kaip praneša rinkos tyrimų kompanija Net Applications, kiek daugiau nei 10 procentų visų internautų sausį naudojo būtent šią naršyklę.

Mozilla FireFox interneto naršyklės kilimas į viršų sustojo. Galbūt reikalus pataisys artėjanti naujoji naršyklės versija, tačiau pastaruosius tris mėnesius bendruomenės Mozilla kūriniui nedaug trūksta iki 23 procentų, tačiau jų taip pasiekti ir nepavyksta.

Kaip matote lentelėje apačioje, didėjo bemaž visų didžiausių interneto naršyklių rinkos dalis išskyrus, žinoma, Internet Explorer. Pastebima tendencija, kad IE praranda bent po vieną procentą bendros rinkos kiekvieną mėnesį, kurią praktiškai pasidalina visus likusios naršyklės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (19)