Paaiškėjo kur dingdavo „Windows Phone 7“ duomenys  (22)

Pirmieji skundai dėl neaiškių duomenų srautų atkeliavo sausio 10 dieną iš kelių vartotojų internetinių forumų Jungtinėse Valstijose. Dalis jų skundėsi, jog jų išmanieji kiekvieną dieną išsiunčia nuo 30 iki 50MB duomenų. Toks kiekis per 20 dienų gali pasiekti 1GB.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 31 dieną „Microsoft“ pranešė, jog „Windows Phone 7“ operacinė sistema duomenis siųsdavo „Yahoo! Mail“ elektroninio pašto paskyrai. Paskelbta, jog šią klaidą aptikusi kompanija dirba išvien su „Yahoo!“ ir žada pataisyti klaidą per keletą savaičių.

Taip pat, „Microsoft“ pridūrė, jog šią klaidą gali ištaisyti patys vartotojai jau dabar, pakeitę pašto programoje esančios „Yahoo! Mail“ paskyros nustatymus. „Windows Phone“ telefonus nuo nepageidaujamo duomenų srauto siuntimo galima apsaugoti ir nesusinchronizavus pašto programos su „Yahoo! Mail“ paskyra iki artėjančio sistemos atnaujinimo.

Nors pagal pirminių pranešimų duomenis buvo apkaltinti „Yahoo!“, pati kompanija atmetė šiuos kaltinimus ir praneša, jog ši problema kilo ne dėl jų pašto paslaugos. Kompanijos manymu, „Microsoft“ pasirinko klaidingą būdą valdyti „Yahoo! Mail“ sistemos IMAP serverį ir dėl šios priežasties vartotojai netekdavo dalies duomenų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (22)

Susijusios žymos: