Pradėta „iPad 2“ gamyba

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

loggo 2011-02-13 15:29
Bet visgi reikia Obuolį pagirti - jokia kita įmonė pusei pasaulio smegenų dar nėra sugebėjusi taip išplauti kaip jis. Kyla įtarimų, kad vienas jų produkto modelis bus pagerintas spartesniu procesoriumi ir jame bus ir kamera (tikrai... vau...) - to užtenka, kad visi pasaulio dienraščiai tuos gandus pradėtų viešinti. Juk jeigu HP, Acer ar Asus patobulina vieną iš šimto savo produktų nauju procesoriumi ar bevielio ryšio moduliu, absoliučiai niekas apie tai nerašo; bet kai tai padaro Obuolys....
bahuriux 2011-02-13 15:31
"Kai kurie analitikai prognozuoja, kad 2011 m. „Apple“ iš viso pateiks rinkai iki 40 mln. „iPad“ kompiuterių ir užims 65 – 75 proc. pasaulinės planšetinių kompiuterių rinkos." Ar tai reiskia, kad 65-75 zmoniu yra svelniai tariant neracionalus ir nepraktiski? Pagrinde turiu galvoj iPad galimybes/parametrus + grauztuko zenkliuka (nes gaminta vistiek kinijoj, kaip ir visi kiti kompu komponentai) vs kaina.
Simplicity 2011-02-13 16:18
Kaip tik turėjau galimybę keletą dienų pažaist su iPad'u Toks prabangus gražus žaisliukas pižonams ir moterims. Manau, kad realiai jis ir skirtas tik pažaidimui, nes kažką rimčiau su juo daryt nelabai išeis. Galima pagirt tik už tai, kad ilgai laiko baterija, neblogas garsas. Toks didelis peraugęs iPodas ir nieko daugiau. Subalansuotas vaikams Labai erzino, kad pasidėjus ant kelių savaime sukinėjosi vaizdas. Galima būtų bandyt rašyt dviem nykščiais ir laikant rankose, bet aš pripratęs daugiau pirštų rašymui naudot. Per tas dvi dienas neblogai nutepliojau ekraną- jei būtų mano, tai pirkčiau kokią apsauginę plėvelę tam reikalui, nes žiūrisi ne kaip. Pasigedau tokios prabangos kaip internetinė kamera. Įrenginyje už 700 eurų tokia prabanga turėtų būti Norėtųsi šiek tiek daugiau OS funkcionalumo,- mieliau matyčiau MacOS nei iPoduose sutinkamą iOS.
dariusss 2011-02-13 17:36
man patinka apple tik dėl to, nes ana labai greitai auga ir dėl to geras spyris į užpakali kitiems gamintojams...
Pumper 2011-02-13 17:41
O dar sako, kad Zeitgeiste visi faktai iškraipyti arba išvis išgalvoti, bet gi čia matom tobulą vartotojiškos avinų bandos pavyzdį, kur gamintojas išleidžia jau pasenusį produktą, kad po pusmečio galėtų tipo "naują", "geresnį" išleisti, o ta avinų banda seną meta į šiukšlyną ir perka naują stebuklą su viena papildoma funkcija, kurio nepanaudos ir kurią kiti produktai turėjau jau prieš išleidžiant tą "pasenusią" versiją.
FtBall 2011-02-13 17:54
Nesu Apple gerbėjas, bet tikrai reikia pripažint, kad prekiaut jie moka. Niekada jokio pavyzdžio neturėjau, bet kiek girdėjau, tai jie labai kokybiški ir spartūs. Tam, kad pirkčiau Apple, man trūksta vieno iš dviejų dalykų: 1. Didelių pajamų. 2. Open-source (ar kaip ten vadinasi) Windows jau atsisakiau, o ateityje telefono su Symbian taip pat nebepirksiu.
Shinigami 2011-02-13 18:19
Apple turbūt ir eskimui šaldytuvą sugebėtu prakišti
tauttvisz 2011-02-13 18:36
Galima išjungt auto rotate, tada nesisukios pakrypus.
Drutas 2011-02-13 20:33
Nesutikčiau su vyraujančia nuomone, kad turintys iPhone/iPad automatiškai yra avinų banda. Produktai tikrai vykę, gal ten kokio SonyEricsson procesorius ir spartesnis, bet pas obuolį labai intuityviai visas meniu padarytas, dafiga app'sų. Viskas lyg ir minimalistiškai, bet puikiai atlieka funkcijas. Jei produktai būtų neverti kainos, niekas nepirktų ir ta kaina būtų jau seniai numušta, tačiau matyt turi kažkokį X faktorių už ką žmonės sutinka mokėt - stilius, ar tai mada, platus naudojimas (kokių tik app'sų nerasi..). Kodėl koks 1930'ų Bentey kainuoja daugiau nei naujausias, kelis kart komfortabilesnis ir greitesnis Bentley..? Tad kodėl obuolys turėtų mažint kainą jei yra kas tokią moka? Aš asmeniškai sėkmingai 3Gs naudoju ir nuo laiptų kritęs ir ežere maudėsi, išdžiūvo ir puikiausiai veikia, kokybė tikrai nustebino Tai sekantį irgi svarstysiu obuolį imt arba HTC.
solid 2011-02-13 20:34
nejuokinkit... jei ne tas jusu taip peikiamas apple tai puse inotyviu produktu butu pradeti naudoti daug veliau. ir isvis man juokingi komentarai apie iphone ipad trukumus kai 99% vadinamu rinkos gigantu daro iphone ipad kopijas. paziurekit kaip iphone pakeite telefonu rinka pardavinedami iphone. dabar pakeis ir ziniasklaida su ipad. man tik keista kad zmones masto itin stereotipiskai apsiribodami tik vienu produktu kai apple dazniausiai galvoja apie sistema. P.S. HP per menesi paleidzia tiek upgreidintu modeliu kiek apple per 5 metus :). todel reklamuoti kiekviena ghz padidejima butu brangoka. (cia pirmajam komentatoriui). taip pat nereikia pamirsti vienos pagrindiniu ipad funkcijos tai elektronine knygu/spaudos biblioteka
faktas 2011-02-13 20:42
Daug ką daro išvaizda. Neseniai vaikščiojau prekybos centre, apžiūrinėjau nešiojamus kompiuterius ir eidamas Dell'ų eile priėjau Mac'us. Iškart atrodo žymiai gražiau. Pažiūri techn. duomenis - Dell pigiau ir geriau, bet vis tiek norisi Apple vien dėl to, kaip atrodo. O dėl iPad esu prastos nuomonės. Išbandžiau, pradžioj buvau nusiteikęs pozityviai, bet galiausiai nusivyliau funkcionalumo apribojimu ir per dideliu ekranu. Sunku rašyti.
immortallt 2011-02-13 21:09
solid, jie tik garsiai kalba, kokias jie inovacijas sukure. Kaip ir tele2 apie tai, kad pirmieji Lietuvoje bando 3G (kai omnitel'is isbande ir IRENGE pirmaji boksta pries 2-3men.). Apple irgi gyresi, kad pirmieji pristate video pokalbius, nors telefonas, kuri turejau 3 metus ta pati turejo, ir kai pirkau kainavo beveik 3x pigiau nei kai apple apsiskelbe. Ir tokiu faktu yra KRUVOS! Jie tik ideda grazesni dizaina. O kad apps truksta ant android, tai nejuokinkit. Koks skirtumas ar yra 100.000 ar 200.000 ? Pasakysit, kad 100.000 nauju programu yra ? Ar tik tu programu klonai ?
loggo 2011-02-13 21:32
Tai mane ir stebina tai, jog Obuolys visiškai technologiškai nieko ypatingo nepasiūlo (tarkime, jų nešiojami kompai niekuo neypatingi), bet juos vistiek perka. Nuostabi rinkodara.
Justas116 2011-02-13 21:40
iPad technines charakteristikos, mano manymu yra apgailetinos. Jis nerangus, nefunkcionalus ir baterija nera tokia istverminga kokia turetu buti. Stiliui tinkantis garbage ir nieko daugiau. Na manau apple tikrai reikes daugiau inaso inest i iPad 2, kad mane nustebint. Speju net jei nieko nepakeistu iPad 2, juos vistiek ispirks kaip karstas bandeles.
infoguru 2011-02-13 22:23
Manau cia esme tame kad jie subalansuoja savo produkta ir palaiko gana auksta kokybe, estetika ir be abejo marke. Konkretus pavyzdys. Draugas pasakojo. Kazkokias operacijas jam reikejo paveikslams atlikti. Ant iprasto softo sako ten blaskaisi po meniu, ieskai, o va sako ant Mac - Click, Click ir baigta.
DJ_LFS 2011-02-13 22:27
jesusPad
lmn 2011-02-13 22:39
Gerbiamieji, kur pavyzdžiai? Amžina tema, bet kur argumentai? Štai vienoj užsienio parduotuvėj mačiau į vieną lentyną sudėtus: Ipad, 64Gb diskas, 700 eur ir Samsung Galaxy Tab, 32 Gb diskas, 750 eur. Kurį rinktumėtės?
Arthuras 2011-02-13 22:48
Nei vieno. Nes mano fantazija neneša, kur aną galima būtų panaudot...
sabotan 2011-02-13 22:56
Kaip apple durnina žmonęs moki už pavadinima daugiau nei reikia panašiai kaip su mašina. Pavadinimas daro savo. Man net juokas ima kaip amerikonai kai tik išlčidžia apple ifone ir kita i daikta iškart perka po kelių mėnesiu stebuklas tas pats i daiktas su patobulimu ir visi bega pirkt. Man futurama primena kas matė 6 sezona supras . Man pavyzdžiui tos kameros niekad nereikia apskritai kam jos reikalingos kad pinigu išmelšt kam tiem telofonam daxuja atminties gi yra tokie dalykai kaip mpę plyeriai ir kita fignia.
dariusss 2011-02-13 23:06
Teisingai, ieškojau klaviatūros belaidės (laptopo dydžio, lengvo, plono ir kad ilgai baterija laikytu). Tai deja radau tik keletą gamintoju, iš kurių tik apple klaviatūra netragiškai atrodė