Gruzijos valdžia išleido nemokamą kompiuterinę šaudyklę „Policija“ (Video)  (17)

Gruzijos vidaus reikalų ministerija (VRM) savo oficialioje interneto svetainėje police.ge pristatė naują kompiuterinį žaidimą „Policija“. Žaidimo kūrėjai prie „Policijos“ darbavosi pusę metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Policijos“ įdiegimo paketą galima atsisiųsti ir žaisti nemokamai.

Kaip skelbiama, naujoji šaudyklė sukurta naudojant žaidimo „Unreal“ variklį. Pagrindiniai žaidimo veikėjai – Gruzijos policininkai, kurie kovoja su nusikaltėliais, vaduoja įkaitus, persekioja kriminalinio pasaulio atstovus pėsčiomis ir automobiliais. Prieš įsitraukdami į veiksmą žaidėjai iš pradžių gali lavinti savo įgūdžius šaudykloje, rašo newsgeorgia.ru.

Žaidimo veiksmas, suprantama, plėtojamas Gruzijoje – Tbilisyje ir Batumyje. Policininkai žaidime kalba gruzinų kalba, o kiti personažai ir nusikaltėliai kalba ir keikiasi net trimis kalbomis – gruziniškai, rusiškai ir angliškai.

Gruzijos VRM vadovas Vano Merabišvilis televizijos kanalo „Imedi“ eteryje pareiškė, kad „paprastai pagrindiniais kompiuterinių žaidimų veikėjais būna nusikaltėliai, mafijos nariai, kurie žudo policininkus, įsilaužia į bankus ir taip toliau“. „Mes nusprendėme sulaužyti šią taisyklę ir sukurti atvirkščią žaidimą, kurio pagrindinis veikėjas – policininkas. Be to, policininkai žaidime ne žudo nusikaltėlius, o jų atžvilgiu pritaiko įstatymo numatytas priemones“, – pažymėjo ministras.

Pasak V.Merabišvilio, tai bus „pirmasis rimtas gruziniškas kompiuterinis žaidimas“. O svarbiausia – kad jis yra „nemokamas ir originalus“. „Esu tikras, kad visame pasaulyje jį žais keli milijonai žmonių“, – mano ministras.

V.Merabišvilis taip pat pažadėjo, kad žaidimo siužete bus misijų, per kurias reikės išaiškinti Rusijos šnipus.

Žaidimą galite įvertinti patys, peržiūrėję šiuos video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: