HTC paskelbta 2011 metų telefonų gamintoja  (2)

Išmaniųjų telefonų gamintoja HTC šią savaitę Pasaulio mobiliųjų technologijų apdovanojimų ceremonijos Barselonoje metu gavo aukščiausią šios pramonės srities įvertinimą – GSM asociacijos teikiamą Metų telefonų gamintojo apdovanojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis pratęsė pasaulinės HTC sėkmės metus, per kuriuos kompanija pristatė platų tokių rinkoje pirmaujančių išmaniųjų telefonų kaip „HTC Desire" spektrą. HTC buvo išrinkta iš trijų finalininkų, tarp kurių buvo „Apple" ir „Samsung", teigiama bendrovės pranešime.

„Ši kompanija (HTC) savo vietą rinkoje susikūrė iš nieko, plėtodama savo rinkodaros veiklą, šviežią bei gaivų prekės ženklą ir stiprų įrenginių rinkinį daugybėje platformų. Kompanija įrodė esanti ypač populiari telefonų gamintoja. Tai yra pelnytas apdovanojimas, pasiektas dėl puikios komunikacijos ir vartotojų aptarnavimo“ – teigia GSM asociacijos apdovanojimų komiteto nariai.

Anksčiau HTC buvo apdovanota geriausio 2010-ųjų metų mobiliojo telefono kategorijoje už „HTC Hero“ išmanųjį telefoną.

Teisėjų komitetą sudaro pramonės analitikai ir konsultantai, mobiliojo ryšio operatorių atstovai, mokslo atstovai ir kiti pramonės lyderiai, priimantys sprendimus GSM asociacijos apdovanojimuose. Daugiau informacijos apie 2011-ųjų GSM asociacijos Pasaulinius mobiliųjų technologijų apdovanojimus skelbiama internete, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: