„Sony“ pristatė 17 ir 25 colių įstrižainės OLED ekranus (Video)  (7)

OLED ekranai kol kas pasitaiko tik reto kompiuterių naudotojo namuose ar biure ir iki paplitimo visame pasaulyje jiems tikrai dar toli. Tačiau tiems, kas mėgsta išlikti priešakiniame technologijų „fronte“, kompanija „Sony“ pristatė komercinius 17 ir 25 colių įstrižainės OLED monitorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie „Trimaster EL“ produktų linijos gaminiai bus platinami su prekiniu BVM-E serijos numeriu. OLED ekranai pasižymi itin plačia atkuriamų spalvų ir atspalvių gama ir didesniu energetiniu efektyvumu, lyginant su tradiciniais LCD monitoriais. „Sony“ atstovų teigimu, šie gaminiai yra pirmieji HD raiškos OLED ekranai; jiems valdyti yra panaudoti 10 bitų RGB valdikliai. Monitoriuose integruotos 3G-SDI/SD-SDI/HD-SDI, HDMI ir „DisplayPort“ jungtys. Jų skiriamoji geba yra 1920x1080, ekrano šviesumas sudaro 100 cd/m2.

„Šie naujieji monitoriai yra žingsnis į priekį profesionalių ekranų srityje. Jie vartotojams užtikrins ypatingai aukštą vaizdo kokybę“, – pareiškė „Sony Electronics Profesional Solutions“ padalinio vyresnysis produktų vadybininkas Garis Mandlas (Gary Mandle). „Tai yra revoliucinė technologija, kurios pirminės taikymo sritys yra tos, kur reikalingas didelis vaizdo atkūrimo našumas, gama, patikimumas ir tikslumas“.

25 colių modelis BVM-E250 rinkoje turėtų pasirodyti maždaug balandžio viduryje, o 17 colių modelis BVM-E170 į parduotuves atkeliaus birželį. Žinoma, naujovių kainodara yra šiek tiek „gąsdinanti“ – 15710 dolerių už BVM-E170 arba $28910 už BVM-E250.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (7)