„Symbian“ nemirė: ruošiama atnaujintos išvaizdos 1Ghz procesorius naudosianti sistema  (14)

Spaudos konferencijos metu „Nokia“ kompanijos vadovas Stephanas Elopas trumpai apžvelgė kompanijos tolesnius planus. Vadovui talkinusi naujoji išmaniųjų telefonų padalinio vadovė Jo Harlow patikino, jog „Symbian“ nemirė. Bent jau kolkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nauji „Symbian“ išmanieji naudos naują techninę įranga su 1Ghz spartos (arba greitesniais) procesoriais ir grafikos varikliais“, - aiškino ji. J. Horlow taip pat pridūrė, kad „Nokia“ atnaujins „Symbian“ išvaizdą. Gerokai atnaujinta išvaizda bus prieinama naujiems „Symbian^3“ ir jau parduodamiems modeliams. Paklausta kada „Nokia“ pristatys pirmuosius „Windows Phone“ telefonus, J. Harlow negalėjo pateikti tiesaus atsakymo ir konferencijos metu pajuokavo žurnalistams: „Mano viršininkas būtų laimingesnis jeigu tai nutiktų 2011 metais“. Vieninteliai kiek labiau apčiuopiami planai atsispindėjo kompanijos pateiktoje grafoje, kaip turėtų keistis išmaniųjų pardavimai per penkis metus.

Ši grafa jokiu būdu neatspindi, kada pasirodys pirmieji naujos kartos prietaisai. Nurodoma tik, kaip kompanija išsivaizduoja atsisakyti ankstesnės sistemos. Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį, jog „Nokia“ ir toliau planuoja labai daug dėmesio skirti tradiciniams telefonams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: