Lietuviški akcentai didžiausioje pasaulinėje elektronikos parodoje „CeBIT 2011“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TofC 2011-03-04 11:54
Tas ACME direktorius visai nusišneka dėl Apple, kuris daro įtaką po mažu jau daugiau nei porą metų, o paskutiniais metais daugiausiai į rinką skverbiasi Android
Foxman 2011-03-04 12:21
Na bent jau kazka daro, stengiasi ir lietuvos imones
Windas 2011-03-04 12:57
nx.. ruptela pirmoji mano darboviete... sukuriau ta sekimo sistema jiems ir ishejau ish darbo vien del direktoriaus (cia to su barzda)
JuliusArmedika 2011-03-05 13:24
Labai gaila, kad straipsnio autoriai nerado visų lietuviškų įmonių, savo produkciją / paslaugas pristatančių CEBIT'е 2011. Nuoroda, kaip lengviau surasti visus dalyvius (pasirenkant šalį - Lietuva): http://www.cebit.de/en/about-the-trade- ... s-products Kita nuoroda Cebit'o tinklalapyje: http://www.cebit.de/aussteller/armedika ... ce=dl_prev Gal būtų įdomiau paanalizuoti, kodėl labai daug kaimynių (Lenkija, Ukraina, Bulgarija, Rumunija, Čekija, Baltarusija!, ...) turi savo bendrus stendus, kur vienoje vietoje pristatomas visas spektras produktų ar paslaugų, o Lietuva (nors gerbiamas ministras pirmininkas ir nustato 'prioritetines' kryptis) nesugeba panašių dalykų net planuoti? Ko gero, žymiai svarbesnis įvykis - prieš parodą vykstantys savivaldybių rinkimai.
Vytautas 2011-03-05 14:11
Labai gaila, kad oficialus parodos atstovas Lietuvoje
JuliusArmedika 2011-03-05 14:47
Negaliu pasakyti, kodėl informacija iš DE į LT patenka su klaidom (tiksliau, nepilna). Mes registravomės į parodą ne Lietuvoje o tiesiai Vokietijoje. Bet kokiu atveju turite pripažinti, žurnalistinis darbas neatliktas iki galo. Ir turiu pastebėti, kad Jūsų straipsnį publikavę delfi.lt į informaciją reagavo per kelias minutes, nebandydami ieškoti kaltų ir pan. Mūsų įmonė taip pat neieško, kas kaltas. Norėjome kaip galima greičiau patikslinti informaciją. Beje, dėl įmonės profilio. Reikėtų žiūrėti http://www.cebit.de/aussteller/armedika ... ce=dl_prev Taip pat www.commit.lt Teiginys, kad "situacija gavosi įdomi" skamba kaip anekdotas: Niekada nesakyk, kad suklydai. Sakyk: Matai, kaip įdomiai gavosi...
Vytautas 2011-03-05 15:09
Mes klystame dažnai ir dėl daugybės dalykų, tad šis žodis mūsų nebaugina, tik paprastai suklydimo grandinė prasideda jau nuo pirminių informacijos šaltinių. Jų visų sutikrinti niekada nebūna galimybių - tokia jau ta įtempto ir skubančio žurnalistinio darbo kasdienybė. Tačiau tai visai nesunkiai pataisoma, jei tik aiškiai pateikiama argumentuota informacija, kad tų pataisymų tikrai reikia. Bet kokiu atveju, gavosi nelabai gražiai, tad jei norėsit apie savo veiklą ir CeBIT patirtį papasakoti skaitytojams, rašykit mums į paštą info@technologijos.lt - bandysim klaidą ištaisyti.
JuliusArmedika 2011-03-05 15:59
Ačiū