Pristatytas HTC EVO 3D išmanusis telefonas (Video)  (9)

Daugumos ekspertų prognozės pamažu pildosi: kaip ir buvo tikėtasi, šiais metais sulaukiame vis daugiau išmaniųjų telefonų, palaikančių pamažu populiarėjančią trimačio vaizdo technologiją. Nors mobiliųjų telefonų industrijoje mažiau žinomos bendrovės jau yra pristačiusios savo 3D telefonus, neseniai pristatytas ir pakankamai populiaraus Taivano gamintojo „HTC“ išmaniojo telefono su 3D technologija modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę vykusioje „CTIA 2011“ parodoje naująjį „HTC EVO 3D“ išmanųjį telefoną pristatė vienas iš pirmaujančių Jungtinių Amerikos Valstijų mobiliojo ryšio operatorių „Sprint“. Kaip praneša GSMDome.com, naujasis išmanusis telefonas turės dviejų branduolių 1,2 GHz spartos „Qualcomm 8660“ centrinį procesorių, 4,3 colio qHD 3D ekraną, kurio raiška siekia 960 x 450 taškų. Įrenginys veiks „Android 2.3“ platformos pagrindu. Kaip jau tapo įprasta, trimatis vaizdas ekrane bus matomas be jokios papildomos ar pagalbinės įrangos.

Būtina paminėti, kad įrenginyje bus įmontuotas net 1 GB talpos operatyvioji (RAM) tipo atminties modulis, o vidinė atmintis sieks 4 GB. Be to, naudojant papildomą microSD kortelę, atmintį bus galima padidinti net iki 40 GB. Reversinėje „HTC EVO 3D“ dalyje bus integruota 5 megapikselių kamera, kuria bus galima fiksuoti trimačius vaizdus bei įrašinėti 720p raiškos vaizdo įrašus. Priekyje bus integruota 1,3 megapikselio kamera vaizdo pokalbiams.

Deja, bet kol kas išmaniojo „HTC EVO 3D“ telefono kaina nėra atskleidžiama. Žinoma tik tiek, kad šis modelis prekyboje pasirodys vasarą.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: