Kurdama naujus lustus, ARM bendradarbiauja su „Microsoft“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jur 2011-03-30 18:31
Kazkada buvo straipsnis apie tai, kad ARM butu galima naudoti ir servams, kas sutaupytu nemazai energijos. Taip pat ten rase, kad Microsoft'a tai labai domina. Tai gal nebutinai vien apie mobilias platformas galvojama?
Evaldas 2011-03-30 22:02
Gal ir visai gerai bus. Nėra MS jau toks blogis didelis.
faktas 2011-03-31 03:31
Todėl, kad auga Apple produktų pardavimai. Konkurencija yra sveikas dalykas. Beje, tuoj pasirodys Lion OS. Manau, tai bus labai didelis proveržis Apple istorijoje todėl ir Ms. turi judėti į priekį.
Evaldas 2011-03-31 07:33
Konkurencija yra sveika, bet per daug jos ir negerai, nes tada atsiras per daug platformų įvairių ir sunku sukurt kažką viskam kartu būna.
Tadas 2011-03-31 08:05
Taip, konkurencija gerai, bet ribos turi būti. Nes dabar pažvelgus į Linux pusę - kažkoks idijotizmas... Šimtai distribucijų ir nė viena neveikia normaliai (na gerai, gerai, veikia) bet vis tiek - kur geros OS? Tokios kaip BeOS?...
MarijonasM 2011-03-31 08:13
Būtų blogai, jei sugebėtų procesorius užrakinti taip, kad veiktų tik win os ir ARM gamintų tik tokius. O dėl distribucijų, kol kiekvienas programuotojas norės sukurti kažką labai gero pats vienas, tai ir gausis milijonas vienodo lygio produktų.
infoguru 2011-03-31 09:22
Vėl prasideda Kas jus verčia kurti viskam? Ar Tadai bent žinai kas ta distribucija ( http://www.infoguru.lt/2010/06/linux-di ... s-kas-tai/ ) ? Ir kiek iš tų šimtų naudoji ar keliems šimtams programuoji, kad čia dabar ? Juokingiausia, kad iš tų kelių šimtų naudoja vos vieną iš 5 geriausiai suportinamų distribucijų, o jau verkia verkia. Niekas taves neverčia rašyti programų kokiai menkai žinomai Linux distribucijai. Rašai debianui ir debian pagrindu veikiančiose distribucijose (pvz, Ubuntu, Linux Mint, Kubuntu, Debian) tavo programa veiks. Reikia portinti į redHat ? Manau nebūtų daug sunkumų. Packaginimą pakeitei, bibliotekas sužiurėjai ir važiuoja. Jei gera softo architektūra ir teisinga programavimo kalba tai portinti į bet kokią OS nėra daug problemų. MarijonasM - iš dalies taip ir yra. Vienas kolega man pasakojo, kad būna atvejų kai hardwaro kontroleriai tiesiai šviesiai paklausia ar pas tave čia tokia ir tokia OS (Win). Ir jei ne tokia, sako Nope. Neveiksim. Aišku tada tenka pahakinti ir jiems "švelniai" pameluoti, kad jo jo... viskas OK. čia Win.