Užbaigus „Nokia“ ir „Microsoft“ sandėrį paskelbti pažadai apie daugybės naujų išmaniųjų telefonų pasirodymą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rokazaz 2011-04-07 11:37
Kazkaip nesitiki stebuklu is to susitarimo, nors bus matyt
ozerux 2011-04-07 12:33
Na nežinau kaip jūs, bet aš tai labai laukiu, nes nokia šiuo metu tikrai leidžia gerus techniškai telefonus, o MS todėl, nes jie paskutiniu metu labai susiegriebė ir pradėjo leisti tikrai gerus produktus, tik nevisi tai dar įvertino.
Porteris 2011-04-07 14:39
Turiu C7 ir tai mano paskutinė Nokia. Nauja symbian visai ne nauja, o tik pagražinta senoji. O dabar po 2 mėn. naudojimo ant ekrano atsirado tamsios dėmės. Pasirodo pilnas internetas tokių nusiskundimų dėl ekrano, visam pasaulyje. Nunešiau į NCC Vilniuj, nieko negali padaryt, nes Nokia dar galvoja ar čia pripažinti gedimu ir ką daryt. Gerai kažkas sakė, kad anksčiau Nokia galėjai į sieną mest ir veikia, o dabar ant stalo gulėdama sugenda.
TomasS 2011-04-07 21:52
gero išleido? Ar tu čia apie dešimt metų R&D skyriaus (kainuojančio po 8mljrd per metus) pagaliau sukurtą nors vieną inovaciją - Kinect'ą? MSSQL'ą net pusiau nemokamas MySQL'as kerta (iki Oracle jiems kaip iki mėnulio), SharePointas - jau esamų kitų produktų rinkinys (nieko naujo), MSExchange irgi niekuo nauju nežiba... Ofisas ir toliau eina naujų nereikalingų blizgučių pridėjimo keliu, su Europos ir kitų pagalba prastūmus OpenDocument ir taip labai padėjus LibreOffice'ui MS cash cow laukia pavojingi laikai... Microsoft'as jau senai - stagnuojanti kompanija, per daug išsiplėtusi, per daug arogantiška, nesiklausanti naudotojų, todėl jiems iš principo sunku kurti tikras inovacijas. O ir įvaizdis jų tragiškas, nepaisant visų reklamai išmetamų milijardų. http://creatingcode.com/2010/06/microso ... -happened/ http://tech.fortune.cnn.com/2010/04/29/ ... new-cloud/
Cigaras 2011-04-07 21:56
Anonymous 2011-04-09 11:08
Ryskiai, ne jam, o tau sumokejo.. Nokia seniai yra nusigyvenusi.. O tai nepastebejo, tik visiskai neverzlus naujovems asmenys.. kurie prisirise prie uzraso ir vilciu komplekto.. Jau gan seniai nokia yra eilinis telefonas, kuris priesingai nei kiti kainuoja daugiau, o geba maziau.. Toks toki sutiko.. Microsofta nespeja taisyti savo mobile os klaidu, o nokia nespeja savo hardware tobulinti.. Pasakykit, kodel su Android os to niekad nebuvo? o nokia ja ispeike ir nuejo pas microsofta.. vien is tokio valdymo ir tokiu viesu pasisakymu galima spresti apie nokia kompetencija ir ateiti..