Muzikos transliavimo paslauga „Spotify" įveda apribojimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

naf.naf.as 2011-04-18 15:12
Ypatingai naudinga naujiena, turint galvoj kad Spotify Lietuvoje neteikia paslaugų, "unavailable in your country"
MarijonasV 2011-04-18 15:47
grooveshark >> http://listen.grooveshark.com/#/ << Nelabai suprantu kaip šitie veikia, nėra reklamos, randu daugelį mano klausomų grupių, veikia ir Lietuvoj, tik tas flashas kartais buguoja. Turbūt visokios pandoros, last.fm, Spotify iš godumo įveda mokesčius, negroja Lietuvoi ar dar kokias nesamones daro. Nes šitie tikrai turi daug muzikos ir kažkaip nesigirdi, kad jie tai darytų nelegaliai. Arba jų reklamas man blokuoja adonai kokie tai.
kroitus 2011-04-18 17:34
Akivaizdžiai pas tave reklamas blokuoja, nes nemokamas grooveshark duoda klausyti tik su baneriais ir tik per naršyklę. Mokamos jų paslaugos pašalina reklamas ir leidžia parsisiųsti atskirą programėlę į kompiuterį ar telefoną. Kaip tai nesigirdi, kad jie tai darytų nelegaliai? Jie daug ką daro nelegaliai, tiesiog JAV jie turi keletą sutarčių, kas jiems leidžia transliuoti be didesnių problemų. Tačiau dar daugiau muzikos ten įkelta pačių vartotojų, ir ten yra ne visai legaliai. Jei ką, ten nemažai lietuviškos muzikos galima rast. Ir nemanau, kad leituvių atlikėjai gauna nors centą iš to.
jur 2011-04-20 19:36
"Additionally, total listening time for free users will be limited to 10 hours per month" https://www.spotify.com/se/blog/archive ... free-open/ Pats si servisa naudoju. Labai patogus dalykas kai atrandu nauja grupe ir noriu ja ivertinti, paklausyti albumu. Manau man pakaks jos ir po apribojimu. O tiem, kurie nori istisai klausytis, tai zinoma reikia susimoketi. Labai protingai jie cia viska daro, bet naturalu, kad pilna komentatoriu pas juos apsiverkusiu ir besiskelbianciu kaip jie eis Youtube klausyti ir piratauti.