Dviejų branduolių 2 GHz CPU išmaniuosiuose telefonuose jau kitais metais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

E5AjGif 2011-04-20 22:07
povelniais as noriu matyt ''telefonas kurio kalbejimo trukme savaite'' o ne du branduoliai ir 6h aktyvaus dArbo be laido.
Julius 2011-04-20 22:15
O kam to reikia? Man asmeniškai ir dykai nereikalingas daiktas.
blizzard 2011-04-20 22:34
Mane jau nejuokais gazdina jie pas mane PC dual core 2,66ghz
Jomajo 2011-04-20 22:41
istikruju kam toks telefonas, jei jo galimybiu beveik niekas neisnaudos, nuspirks verslininkai ir tezinos kaip adresu knygele atsiverst ir zinute isiust, bet uztai tures naujausia telefona. dar labai tiks britu vaikuciams, kurie negali gyvent be naujausio telefono ir kokolos buteliuko, nors tezino kaip fotkint ir koki geima pasileist, na dar mp3 paklausyt, taigi kokiai zmoniu grupei jis realiai reikalingas?
DBA 2011-04-20 23:59
Tokiai grupei, kuri turi pinigu ir svarbu tai parodyt, turiu pazystama, kuris pamises del tu visu telefonu, turi ipod, iphone, samsung galaxy atrodo, ir keicia kai tik naujas iseina, tokia grupe ir perka
werafonas 2011-04-21 00:40
Tik nereikia lalala Auksinė taisyklė: Esant paklausai, atsiras ir pasiūla. Jeigu yra reiškiasi - reikia. Jeigu jums nereikia, puiku. Nepirkit. Bet ir neburnokit, kokie jie beverčiai, kaip niekas nemoka naudotis. Jeigu esat tokie kelmai, tai nereiškia, kad ir kiti tokie. Parodykit man 'britų vaikutį', kuris nėra iš kokio "adaptų" centro ir nemoka fotoaparato įsijungti ar žaidimo parsisiųsti. Dėkui. Remiantis pirmiau parašyta taisykle, jeigu atsiras telefonai su tokiais parametrais, tuomet Jeigu tavo pažįstamui taip nepasisekė, kad jis turi pinigų, bet neturi smegenų efektingai pinigų panaudoti, tai nereiškia, kad visi besidomintys išmaniaisiais telefonai ir iš vis IT, yra pamišėliai. Jeigu norit diskutuot, pirmiau išlyskite iš urvo. Ačiū už dėmesį.
lmn 2011-04-21 01:12
Klasikiniai Blackberry, Nokia N7?
Jomajo 2011-04-21 01:55
visos tos programos ir softas vaikuciams tai tik FB, pats maciau, taip kad maziau lele. Cia juk lenktynes, tiek gamintoju, kuris daugiau ghz prkims, tiek pamisusiu del to, kad pas mane naujausias ir geresnis, nes taip sake reklamoj.
werafonas 2011-04-21 02:40
Prašiau vertą dėmesio. O tu parašei nepopuliarias gervuoges ir neegzistuojančią Nokia 7 Taip, gervuogės jau kažkas panašesnio į šiuolaikinius smart'us, tačiau tai tik vienintelis su klasikine klaviatūra neatsisveikinęs smartas. Nors ir jo parametras nemenkai nusileidžia rimtiems hi-endams. P.s. gal turėjai omeny Nokia E7? Na, ji vistiek netiktų.. "visos tos programos ir softas vaikuciams tai tik FB, pats maciau, taip kad maziau lele." Tamsta apžiūrėjot, ką kiekvienas vaikutis daro su telefonu? Ką jūs laikot vaikučiu? Kas septynmečiui davė smartą? Ką jis išvis veikia FB?? Gal problemos slypi ne ten (t.y. ne smartuose) ?.. "Cia juk lenktynes, tiek gamintoju, kuris daugiau ghz prkims" Na ir nuo kada progresas blogai? Gal grįžk prie laidinio tada: viena funkcija ir niekas galvos nevargins dėl didesnio ekrano, daugiau Ghz, RAM ir atminties. "Tiek pamisusiu del to, kad pas mane naujausias ir geresnis, nes taip sake reklamoj" Tai puiku! Pagalvok kai avinų banda prisiperka tų pačių telefonų ir kai atsiranda "naujesnis ir geresnis" visiem vienu ypu nebereikia vieno - perka kitą. Tada galima nebrangiai daugiafunkcionalų įrenginį nusipirkti (čia galima būtų iPhone atvejį pritaikyti), kuris esant pakankamai pilkųjų ląstelių masei galės padėti ne vienoje gyvenimiškoje situacijoje. Konkrečiai aš jau metus turiu Nokia 5230. Na jis priskiriamas smartams. Žinau, kad jus pavydas užgriauš, bet per metus laiko ne kartą ir ne du teko naudotis visomis jo funkcijomis ir pabuvoti situacijose, kai be jo būtų buvę sunku išsiversti. O kalbant apie gamintojų lenktynes, tai smartai atsidūrė ant revoliucijos slenksčio. Garantuoju, kad po metų jie galės žymiai daugiau, negu dabar. Prie to prisidės užvirusi konkurencija tarp mobiliųjų telefonų CPU/chipset/GPU gamintojų, apie vieną iš jų ir buvo šis straipsnis. Tačiau komentatoriai kažkodėl šneka visai kitomis spalvomis.. Tiksliau inkščia kaip maži šuniukai Gero sms rašymo!!
mobilunkas 2011-04-21 07:17
kam telefonui tokia galia? gal tada geriau vadint nesiojamu kompiuteriu su galimybe siust SMS?
Evaldas 2011-04-21 07:34
Telefonas jau ne tik telefonas. Jame pilna integruota ir kitų funkcijų, kam tos galios ir reikia. Sklandus valdymas, jokių lagų programėlėse.
andriulis 2011-04-21 08:26
Pasakyti tokia nesamone, kad kam tokio telefono reikia, tai atsakysiu taip. O kam jums reikia spartesnio kompiuterio bei interneto?
Architektas 2011-04-21 09:47
Kiekvieno skirtingi poreikiai, tam yra skirtingi telefonai. Nesuprantu, dėl ko čia pjaunatės...
blackj 2011-04-21 10:17
Kaip matau telefonu parametrai gereja zaibiskai, bet apie akumuliatorius to nepasakyciau. Is esmes, bet kuris smartphonas juo naudojantis, geriausiu atveju (cia idealiom salygom) issikrauna per 3 paras. Man atrodo (aisku cia mano nuomone) kad tas procesorius bus tikras energijos siurblys
eXpo 2011-04-21 10:19
Kaip visada atsiranda tokiu kuriems to greicio nereik - netgi pyksta kad jis dideja , o as pasakyciau taip : per greito PC ar mobilaus telefono nera , nebuvo ir manau greit nebus, visada atsiras programine iranga kuri ta sparta isnaudos. Man ir tu dideliu greiciu nereikia, bet tai dar nereiskia jog ir visi kiti ju neisnaudos ir reikia stabdyti progresa. Iseitis tokiems labai paprasta: nusiperki paprasta telefona uz 200lt , ir baterija ilgai laiko, ir sparta ne per didele P.S gal zinote kad savo laiku Bill Gates gyresi jog 640kb RAM'o usteks bet kokiai OS bei visoms programoms. Panasi situacija dabar ir cia apie "per dideli greti"
cave_dweller 2011-04-21 14:20
Vyksta progresas ir tai labai saunu. Jei visi butu tokie, kaip cia kaikurie rekiantys, kad kam ta sparta ir t.t. tai turbut dar ir dabar pagrindiniai irankiai butu is akmens . O kas del akumu, tai prie ju irgi intensyviai dirbama, kad kolkas nera rimto proverzio, tai nereiskia, kad tai apleista srytis. Tikiu, kad neuzilgo isvysim daug efektyvesnius akumuliatorius. PS sukuriami vis spartesni procai, bet kartu tobulinamos ir energijos suvartojimo savybes. Taigi, nors ir gerokai spartesni, bet netiek jau daug daugiau energijos vartojantys, nei senesnes kartos.
BeVardo 2011-04-21 17:55
Kaip kažkas gerai pasakė: Dabartinio telefono skaičiavimo galia didesnė nei 60-taisiais NASA naudotų kompiuterių bendra galia, bet NASA sugebėjo tada paleisti žmogų į Mėnulį, o mes dabar tik žvirblį į kiaulę.
Jomajo 2011-04-21 18:40
palaukit, kas reke, kad jis nereikalingas? klausimas buvo KOKEI ZMONIU GRUPEI JIS SKIRTAS, kuri isnaudotu jo parametrus maximalei? kodel man toks klausimas kilo? nes daugumai tikrai jis nereikalingas. Uzdaviau klausima vienam britui, pries tai ji sake ture unlimited interneta is tiekejo, sakau tai gali jungti prie pc ir naudoti kaip modema, jis sako: aaa... realy? kitas klausimas kitam zmogui kuris turi iphona 4 ir laukia nesulaukia 5, kam tau jis? atsakymas: end of contract. sekantis klausimas kitam, kiek atminties tavo iphone, aaa.. not sure maybe about 10 gigs.... tai vat tiek, o su savo gelezine logika: yra reiskia reikia, slepkites greiciau. gal kam ir reikia, bet toli grazu ne kievienam vaikigaliui.
MarkX 2011-04-22 18:03
Niekas ir nesako, kad visiem reikia... Tačiau tikrai yra ir tų kam jų reikia. Aš pats pasitaikius progai imti telefoną visada atsižvelgiu į jo procesinius pajėgumus. Geresnis procesorius reiškia telefonas pajėgus turėti kamerą kuri filmuoja aukštesnės raiškos vaizdą didesniu kadrų skaičiumi, taip pat fotografuoti žymiai aukštesnės raiškos paprastas nuotraukas. Sakysite telefonų kamerų kokybė prasta, geriau pigiau dedikuotą kamerą nusipirkti? Būtumėte teisūs, bet nereiškia, kad visi turi didelį norą su savimi dar ir kamerą visur nešiotis, tuo labiau kad naujausių modelių nuotraukų kokybė tikrai daug pažengus nuo pirmtakų... Taip pat žaidimai. Vėl sakysite kad žaidimams yra PC? Turiu PC ir tikrai dažniausiai juo žaidžiu, bet jokiu būdu nenurašau telefono. Kartais visai smagu kokį Angry Birds pažaisti ko nors belaukiant. Ir kuo geresnis CPU, bei GPU tuo gražesnių ir įdomesnių žaidimų galima sukurti.
Atlast 2011-04-23 00:08
Werafonas - gervuoges yra tam tikrai zmoniu grupei. Ekranas mazas, isvaizda lieva, bet yra klaviatura ir informacija siunciant sms ar email sifruota eina per specialu serva, atkoduojama tik gavejo gervuogei. Pasirinkimo reikalas. Nemanau, kad isnyks sitie. Turiu smarta be klaviaturos, tai tikrai problematiska rasyt sms ar skaipint. Nors ekranas didelis, bet tie mygtukai vistiek permazi. Vairuojant isvis be sansu parasyt sms. Jomajo nesiparink, kad lieva telefona turi. Kazka zmonem tai reikia pardavinet, kad pinigeliai neuzsilaikytu taupyklese, kiek kas isnaudoja tai jau individualiai.