Išbandytos Lietuvoje sukurtos raketos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZydriusX 2011-04-24 19:33
tai taip, tą ir mes suprantam, viską bandyt vienu metu būtų beprotybė. Be to nežinau, ar be kuro jie yra pradėję kurti kitas raketos sistemas. Atrodo šie bandymai sėkmingi buvo ,tad eilė turėtų ateit ir kitoms raketų dalims .
Sausis 2011-04-25 00:07
Na ką, jie dabar jas ištobulins ir viską pelningai parduos, kažkam, kas iš to pasidarys nemažus pinigus. Viską sukurė kiek žinau viską iš savo lėšų, tai negi lauks 100 metų, kol mūsų valdžios debilams pradės tai rūpėt?. Begalo liūdna ir gaila, kad mūsų valstybei ant viso to praktiškai nusišikt, nors ji iš to galėtų gerai uždirbt. Perkam supuvias plaukiojančias geldas kurios atsiėjo gal 200 mln litų. Įsivaizuokit, KTU šitas raketas sukurt nereikėjo milijonų, o ką jie sukurtų, už tuos geldoms pirkti skirtus pinigus? Juolab, kad jie patys tai duoda suprast, kad viskas dabar tėra tik pinigų klausimas. Manau kariniui raketiniui komplekui nuo kūrimo pradžios iki masinės gamybos tų 200mlt, būtų per akis ir dar liktų. Galėtume gamint, tobulint ir pardavinėt, o už gautus pinigus ir sau pasigamint. Bet taip deja, niekada nebus... Dabar belieka tik laukt žinios, kad jie tas technologijos žinias pardavė ar parduos. Reiktų mums visiems padėt po vainiką ir uždegt po žvakutę prie KAM už visą jos vykdomą politiką.
lightfire 2011-04-25 14:01
pirmyn, parodyk pavyzdį. Ar tik už klaviatūros drąsus su pasiūlymais?
Sausis 2011-04-25 16:29
lightfire 2011-04-25 16:47
ne, nedirbu. Tiesiogf nekenčiu neargumentuotų taškymusi žodžiais, kurių prasmės kai kurie nelabai suvokia, bet patys putotis "valdžia bloga nes.." linkę progomis, kuomet jų iš viso nėra.
Sausis 2011-04-26 14:58
Metaforinis? Man taip neatrodo. Tai kas, kad tos raketos Palestiniečių Quassam lygije, jie gi pasakė, kad čia tik kurą išbandė, o visą kitą sukurtų jei tik finansavimą gautų. Pagal tave reikštų, kad jiems patiems reiktų iš kažkur ištraukt milijonus? Pati valsybė primiausia turi finansuoti tokius dalykus, nessusiję su krašto apsaugos klausimu. Žinau kuo skiriasi raketa nuo laivo, aš tik paėmiau pavizdį tu lėšų už kurios buvo skirtos toms puvenoms. Va, vienas linkų apie tavo geldas: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... t-56-96160 Ir pasakyk, kodėl estai nusipirko iš tų pačių britų, net naujesnius laivus (1980 ir 1990 m), kurie atlieka tokią pačią funkciją kaip mūsų, tik yra mažesni, kelis kart pigiau? Kokių tu nori įrodymų apie KAM supivimą? Nori kad pradėčiau pasakot apie KAM visaus varkes, pradedant nuo ,,naujų" sportinių treningų iš audimo pirkimo ir baigiant ąžuoliukais afganistane? Išvis visos KAM didžiausia problema yra akmens amžiaus mastymas ir reformų baimė. Ir pasilaikyk savo atskymus sau, man jie neįdomus, mano nuomonės nepakeisi. Viskas, raukiu šitą temą.
lightfire 2011-04-26 16:18
gali arogantškai raukti ką ir kur tik nori. Neargumentuotos nuomonės pakeisti nesiekiu, tačiau paneigti ją elementariais pavyzdžiais mėginau ir mėginsiu, nes tavo paskleista dezinformacija dar atsiras tikinčiųjų. Sugedusio telefono principą pats puikiai parodei - perskaitei vieną straipsnelį, kuriame pilna tikrovės neaatitinkančių teiginių ir priimdamas už gryną pinigą jau skleidi čia, kaip kažkas daro tą, kaip aną.