Šeštadienį Klaipėdoje vyks pirmosios Europos Robotų Lygos varžybos (Video)  (3)

Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas balandžio 23 d. 11 val. visus mokslo ir technikos mylėtojus kviečia atvykti į Klaipėdą, LCC Michealsen areną, kur vyks pirmosios Europos Robotų Lygos varžybos!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai vienas didžiausių robotikos renginių Europoje, kur rungsis lygiai 120 robotų iš įvairių Europos šalių. Kadangi klaipėdiečių robotų konstruktoriais antrus metus iš eilės pripažinti geriausiais Europoje ir JAV, Europos robotų varžybas patikėta surengti būtent klaipėdiečiams.

Penkios populiariausios robotų kategorijos, konkursai ir žaidimai, bei solidūs prizai dalyviams ir lankytojams laukia Jūsų Klaipėdoje Michealsen centre. Čempionatas vyksta Velykų savaitgalį, todėl robotų konstruktoriai klaipėdiečiams rengia siurprizą - velykinių margučių ridenimo varžybose teks varžytis ne su bet kuo, o su tikru robotu „Humanoidu Velykiu“.

Be robotikos varžybų taip pat vyks renginiai skirti lankytojams - lego sumo vaikams, robotikos - automatikos paroda. Taip pat specialiai lankytojams organizuojama robotikos šou - robotas prieš automobilį, robotų sumo ant vertikalios plokštumos, žmogaus valdomas robotas humanoidas ir kiti siurprizai.

Svarbiausia - pajusti šventinę nuotaiką Jūs galite iš bet kur - renginys bus tiesiogiai transliuojamas internetu. Transliacija prasideda balandžio 23 d. 11 val. Transliaciją galėsite žiūrėti paspaudę šią nuorodą.  

Plačiau apie renginio programą - šiame pranešime spaudai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)