Huawei ir Panasonic prisijungs prie MeeGo projekto?  (4)

Vos tik „Nokia“ ir „Microsoft“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, „The Linux Foundation“ organizacija, kuri yra atsakinga už „MeeGo“ operacinės sistemos plėtojimą, nusprendė savo pusėn patraukti kuo daugiau garsių mobiliųjų telefonų bei kitų elektroninių prietaisų gamintojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša GSMArena.com, prie „MeeGo“ operacinės sistemos kūrimo ir tolimesnio jos vystymo ketina prisidėti dar dvi garsios kompanijos – „Huawei“ ir „Panasonic“.

Priminsime, kad dabartinę narių grupę sudaro „Intel“, „Nokia“, „LG“, „ZTE“ ir „China Mobile“ bendrovės. Akivaizdu, kad „MeeGo“ visais keliais siekia kuo greičiau įsitvirtinti mobiliųjų telefonų rinkoje, todėl savo pusėn siekia patraukti kuo daugiau gamintojų po netikėtų „Nokia“ kompanijos sprendimų.

Visgi, nors „Nokia“ ir ketina „Windows Phone 7“ naudoti kaip pagrindinę operacinę sistemą, neatmetama galimybė, kad ateityje išvysime ir įrenginių su „MeeGo“.

Kol kas tai nėra oficialiai patvirtinta informacija, tačiau kad „Huawei“ ir „Panasonic“ siekia prisijungti prie „MeeGo“ projekto pirmą kartą pranešė vienas iš „Linux Foundation“ narių savo „Twitter“ kanale. Vėliau šią informaciją paviešino ir „Intel“.

„Huawei“ ir „Panasonic“ kompanijų prisijungimas prie „MeeGo“ projekto būtų iš tiesų labai didelis žingsnis į priekį, kadangi „Huawei“ yra pakankamai gerai žinomas telefonų gamintojas visame pasaulyje, o „Panasonic“ yra labai gerai tam tikrose pasaulio rinkose (pavyzdžiui Japonijos) įsitvirtinusi kompanija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: