„Toshiba“ pradėjo gaminti vienkartines SD atminties korteles

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TLas 2011-05-02 11:50
Taip ir isivaizduoju ateini i koki HMW pirkiti filmu, zaidimu ar muzikos, o vietoj kompaktu prideta tokiu korteliu po du gramus. Ir dabar jau sunku konkuruot su internetine prekyba, o jeigu kada nors dar ir zaidima pirtk ir moket keliolika svaru reiketu uz keliu gramu dydzio kortele... Hm... Sitas reikalas jau vien del psichologinio aspekto manau daugiau niekur apart straipsnyje minimo vyriausybes dokumentu ir t.t. nebesisivystys.
unytas 2011-05-02 12:01
turetu buti pigiu praverstu toke sd korta
immortallt 2011-05-02 13:30
Jei kaina bus mazesne uz kompaktu - bus labai populiaru, nes MC patikimesne ir maziau vietos uzima. Visa kolekcija kuri tilpdavo anksciau i spinta, bus galima sudeti i stalciuka.
zygiskr 2011-05-02 16:52
Praktinė nauda yra, nes galima susidėti savo visas kolekcijas!!!
geduxk 2011-05-02 22:46
foto albumu koelkciaj butu labai patogu
Menulis 2011-05-04 09:43
nerealiai laukiu tokio laiko kada ju kaina kris iki vienkartinio CD - šakės kaip patogu, ir vietos neuzima tiek kiek CD, jam jokios itakos nedaro saulės šviesa, ir kas svarbiausia manau - TAIGI NEBEREIKES DISKO NUSKAITYMO - IRAŠYMO IRENGINIO - va kur manau pagrindinis dalykas - korteliu skaitytuvas-rašytuvas daug kartu mažesnis ir lengvesnis irenginys juk. Labai gerai, super - belieka tik laukti ir tikėtis kad paplis ir kris kaina. Cia mano galva pilnai gali buti taip kaip buvo mazdaug 1995 metais - puikiai atsimenu kai pasirodė pirmieji irasomi CD - aš dizaineris ir iki tol vienintele alternatyva pernešt didelius kiekius info buvo arba ZIP draivai arba magnetooptiniai - pradzioj i irasomus CD ziurejom skeptiškai - bet labai greitai jie nukonkuravo ir zip draivus ir magnetooptinius - pagrindinė to priezastis buvo ta kad kiekvienas savo kompe turejo nuskaitymo irengini irasomam CD, o magnetooptinius irengiunius ir zip draivus tik spaustuves ir tie kam to reikejo, t.y. dizaineriai ir kiti kurie operavi dideliais failais.
gedas 2011-05-05 19:08
kaina tikrai nebus mažesnė už kompaktų, nebent po ~5 metų, kai cd ir dvd išnyks, tada gal ir atpigs tokios vienkartinės kortelės. geras dalykas, tikrai tas cd nuskaitymo įrenginys ir vietos užima, ir trukšmauja, ir kompaktai dideli.