LG Optimus 2X pateko į Gineso rekordų knygą (Video)  (0)

Bendrovės „LG“ gaminamas ir Pietų Korėjos rinkoje jau prieinamas „Optimus 2X“ įrenginys tapo pirmuoju pasaulyje išmaniuoju telefonu su dviejų branduolių procesoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors tokį titulą prietaisui gamintojas buvo skyręs dar ankstyvųjų anonsų metu, viso pasaulio rekordus fiksuojančios agentūros pripažinimas „LG“ kalbas pavertė neginčijamu faktu. Apie tai nesenai buvo paskelbta Gineso rekordų knygos internetinėje svetainėje.

„Optimus 2X“ telefonai (tiek tarptautiniai modeliai, tiek orientuoti išskritinai Pietų Korėjai) buvo anonsuoti dar praeitų metų gruodį. „Optimus 2X SU660“ Korėjos parduotuvių lentynose pasirodė dar šių metų sausio 25-ąją dieną ir būtent šis modelis pasiekė Gineso rekordą ir bendrovei „LG“ suteikė galimybę savo istoriją „papuošti“ skambiu faktu.

Šiuo metu išmanųjį telefoną galima įsigyti visoje Europoje, o taip pat ir Lietuvoje. Nors įrenginys turi dviejų branduolių 1 GHz taktinio dažnio „ARM“ architektūros centrinį bei „Nvidia Tegra 2“ grafikos procesorių, jis yra pardavinėjamas su jau spėjusia kiek pasenti „Android 2.2 Froyo“ operacine sistema. „LG“ neseniai pranešė, kad 2.3 versijos atnaujinimas vartotojams bus prieinamas jau šią vasarą, tačiau iki tol rinkoje gali atsirasti naujų produktų su patrauklesnėmis kainomis bei geresniu funkcionalumu (pavyzdžiui neseniai pristatytas „Samsung Galaxy SII“) – būtent todėl nemažai apžvalgininkų vartotojams pataria neskubėti ir palaukti palankesnių konkurencinių sąlygų naujam aukštos klasės pirkiniui.

Po tekstu pateikiame žurnalisto iš PhoneArena.com parengtą vaizdo apžvalgą, kurioje lygnami minėto „Samsung Galaxy SII“ bei „LG Optimus 2x“ išmaniojo telefono spartos rezultatai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Ugnius Babinskas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)