„Microsoft“ + „Skype“ = ?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gluxen 2011-05-13 21:28
Apmokestins, atsiras analogu ir visi bus ten. Taškas.
Evaldas 2011-05-13 22:38
Nesvaikit... Paklot 8.5 milijardo, kad produktą tokį nužudyt? Čia tas pats, kaip apmokestint interneto naršyklę. Laikausi pozicijos, kad bus integruojamas skype į savo produktus, kaip WP7, Xbox, Kinect, gal net ir į Windows OS pačią.
kionig 2011-05-13 23:15
Logiška, jog kai kurios funkcijos turėtų būti apmokestinamos, kadangi tokia investicija turi atsipirkti. O dėl paminėtų analogų, tai pvz yra Gtalk.
Anonymous 2011-05-13 23:16
keista, kad tiek mazai komentaru.. anyway: microsoft + skype = failed to uninstall = pikti zmones = baudos is ES o jei rimtai, tai pritariu:
Anonymous 2011-05-13 23:18
tokia investicija atsiprikti nebutinai turi per tiesiogiai apmokestinama skype.. uztenka pabranginti windowsus 5$ dar ka nors.. Abejoju, kad jie tokie kvaili ir griebsis tokio kvailo zingsnio.. jei darys tai darys, bet taip, kad atsipirktu "nepastebimai".. be to gal tikisi, kad internetiniai telefonai ateitis, o telekomunikaciju stambiausios imones kraunasi milijardus.
TLas 2011-05-14 02:37
Va butent, kodel visi cia ta apmokejima kisa? Microsoftas puikiausia ima pavyzdi is google ir mato kad ir kitoks verslo modelis veikia... Jie nori internetines reklamos rinkoje toliau stiprinti pozicijas, todel programa su 600mln vartotoju yra labai gerai siam reikalui.... Moket nereikes nebijokit. Bent jau paprastiem vartotojam. Taciau reklamos galimai padauges ir jos pateikimo formatu padauges, manyciau.... Beje siek tiek apie straipsni, gan primityviai parasytas. Pasakoma jog skype norejo ir google ir facebook. Tada google atmetamas del to kad turi analoga - google voice ir t.t O Microsoftui tai prirasoma kaip pliusas kadangi isigijo 600mln vartotoju. Realiai tai is kito kampo paemus lygiai tas pats gali gautis: Microsoftui skype nereikia nes Messengeri turi, o Google skypo reikia del vartotoju kiekio ir savo monopolio islaikymo internetinej reklamoj.... Labai nepatinka toki prastais argumentais paremti straipsniai.
infoguru 2011-05-14 02:53
Šiaip dar reikėtų pastebėti, kad tie 600 mln vartotojų nekaba ore... ir tiek Google - per savo servisus, tiek Microsoftas per savo produktus juos jau kaip ir turi...
Anonymous 2011-05-14 03:06
TLas, Nevisiškai sutinku, googlas ir fb norėjo ne vien dėl vartotojų, facebookui, tai būtų puiki plėtra ir investicija buvusi, nes tą fb, greit pamirš visi, kaip ir myspace ar lietuviai one.lt .. o va bendravimas realiu laiku niekada neisnyks, nebent pakeis forma is rasytines i garso vaizdo. Google voice yra nepriciom, nes jis naudojamas tik jav, kita vertus googlui tiek vartotojų iškart į voip yra super, bet pramazino šią galimybę, bet paklauskime atvirai ar naudojate skype vietoj telefoninių pokalbių? tikrai palyginus mažuma. tad ką žmonės naudoja? ogi operatorius kolkas.. kodėl kolkas? nes android os yra viena populiariausių ir vis labiau įsibėgėja.. nors google voice prasta perspektyva, nes tik jav gyventojams ir be to tai atmaina operatorių, o pokalbiai tarp jav gyventoju nemokami tik laikinai.. bet ką dar turi android? ogi google talk. turbūt dar vienas kitas girdėjote, kad jau yra išleista google talk versija telefonams, kuri palaiko ir vaizdo ir garso pokalbius. primenu google talk yra INTEGRUOTA. zmones masiskai keicia telefonus noredami naujoviu, skype visiems stabdo viska ir paskutiniu metu uzsirekomendavo kaip nekoks produktas.. o google talk android vartotojai naudoja jau dabar, jei draugas su android, tai kam leist pinigus ant sms zinutes kai galima parasyti chate gyvai, o kai bus vaizdo garso, tai ate ate skaipams, nes google talkas neknisa smegenu telefonuose. žinoma viskas dar gali keistis, googlas per lėtai dirba. žmones vos neisprotejo, kad nėjo pirkti programinės irangos, bet se tau kad nori jau gali ir lietuviai pirkti, bei pilnavertiskai naudotis. šiaip gan įdomiai dabar viskas turėtų klostytis, man rodos artėja pati didžiausia konkurencijos jėga tarp google, apple ir ms. fb galit pamirsti, jau ir taip gan ilgai sklando zinios, kad jie tik vartotojus turi, o pelna sunku ispesti, net pats ikurejas savo fb rase "jei reiketu, tai vartotojai sumestu po kelis dolerius ant fb?" ar pan.. issilaikys jei nebent perinvestuos milijardus i kitur arba plesis ne tik socialiniam tinkle. šaltiniai: http://androidapps.lt/nuo-siol-su-googl ... kambuciai/ http://androidapps.lt/lietuviai-jau-gal ... programas/
Anonymous 2011-05-14 03:08
puiki pastaba. fb turbut daugiausia turi, nes bendradarbiavo ir mainėsi vartotojais.. as asmeniskai visu paminetuju klientas.. tik fb ir skype manau man nepakeliui.
mytech 2011-05-15 22:25
Yra tas skajpas telefone. Tik kad 1. Nepatogu ijungineti tam kad pakalbet. 2. Rysio kokybe prastoka