Pristatytas patobulintas elektrinis jūrų skuteris nuotykiams po vandeniu (Video)  (6)

Kompanija „Aqua Star“ povandeninio pasaulio entuziastams sukūrė visiškai naują vandens skuterį – AS2. Tai buvusio modelio AS1 įpėdinis, kaip ir senesnis modelis, skirtas patogesniam povandeniniam nardymui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sėkmingi AS1 modelio pardavimai kompaniją „Aqua Star“ įkvėpė parengti universalesnį AS2 modelį. Skirtingai nei AS1, AS2 vienu metu gali naudoti 2 žmonės. Jis suprojektuotas taip, kad sklandžiai galėtų pasiekti seklius urvus ir rifus. AS2 pardavimų strategija bus nukreipta į poras ir šeimas, norinčias ištirti povandeninius stebuklus santykinai saugioje aplinkoje. Be to, įžvelgiami ir psichologiniai konstrukcijos pranašumai - galimybė keliauti dviese leis pašalinti nepasitikėjimo savimi jausmą ir baimę. AS2 yra tarsi nedidelis povandeninis laivas, turintis supaprastintą struktūrą, todėl yra lengvesnis nei ankstesni modeliai. Deguonis gaunamas iš akvalango bakų, kurie yra prijungti prie skuterio. Deguonies turėtų užtekti 70 min. kelionei. Skuterio variklis įkraunamas su akumuliatoriais. Energijos užtenka maždaug 2,5 valandoms. Skuteris gali pasiekti iki 12 metrų gylį ir išvystyti 3,1 km / h greitį.

Gamintojai tvirtina, jog skuterio veikimas ir valdymas yra paprastas beveik kaip įprastinio motorolerio. Esminis skirtumas tas, kad AS2 skuteris pagal poreikius turi vertikalią ir horizontalią eigą, todėl reikalingi 2 atskiri elektros varikliai.

Galvas saugo patogūs ir erdvūs šalmai. Jie taip pat turi ir papildomų funkcijų, pavyzdžiui, rūkui atsparus stiklas suteikia 99% apsaugą nuo vaizdo iškraipymo ir leidžia aiškiai matyti povandeninę ekosistemą. Abu narai nusileidus į reikiamą gylį gali patogiai palikti skuterį, plaukioti aplink ir apžvalgę teritoriją sugrįžti atgal.

Reikia pripažinti, jog gamintojo pateikiama informacija ir pati skuterio vizija yra pakankamai graži ir įkvepianti, tačiau tikrosios gaminio savybės atsiskleis tik po praktinių bandymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekoidėjos.lt
Ekoidėjos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)