Japonijoje pristatytas išmanusis telefonas palaikantis dvi operacines sistemas  (5)

Jau tampa įprasta, kad tokiose Azijos šalyse kaip Kinija ar Japonija nuolatos sulaukiame naujų technologinių stebuklų apie kuriuos atrodytų dar net nesvajojame. Kaip praneša mobilecrunch.com, didžiausias Japonijos mobiliojo ryšio operatorius „NTT Docomo“ anonsavo naują išmaniojo telefono ir kompiuterio hibridą „Fujitsu LOOX F-07C“, kuris palaiko „Symbian“ ir „Windows 7“ operacines sistemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„NTT Docomo“ mobiliojo ryšio operatoriaus teigimu, užtenka vos trijų sekundžių, kad telefonas naudojantis „Symbian“ platformą virstų mažu kompiuteriu su „Windows 7“ operacine sistema. Tiksliau sakant, daugiafunkciniame įrenginyje veikia „Windows 7 Home Premium“ 32 bitų modifikuota japoniška sistemos versija, kuri turi ir integruotą „Microsoft Office Personal 2010“ programinės įrangos paketą.

Be to, būtina paminėti, kad „Fujitsu LOOX F-07C“ turi QWERTY klaviatūrą, 4 colių net 1024×600 taškų raiškos ekraną, 5 megapikselių kamerą, 1,2 GHz taktinio dažnio „Intel Atom CPU“ centrinį procesorių ir kitas šiuolaikiniam telefonui būtinas funkcijas. Įdomu, kad telefono hibridą su „Windows 7“ operacine sistema galima naudoti apie 2 valandas, o paskui įrenginys automatiškai persijungia į „Symbian“ platformos režimą.

Remiantis to paties šaltinio informacija, „NTT Docomo“ ryšio operatorius išmaniojo telefono ir kompiuterio hibrido „Fujitsu LOOX F-07C“ prekybą Japonijoje planuoja pradėti jau šią vasarą, tačiau, kad įrenginys pasieks kitas valstybes, tikėtis yra naivu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)