Asus pristatė planšetinio kompiuterio ir išmaniojo telefono hibridą (Video)  (13)

Lygiai prieš savaitę oficialiame „Asus“ kompanijos socialinio tinko „Facebook“ kanale pasirodė paslaptingos naujo daugiafunkcinio įrenginio nuotraukos, kurios daugumai sukėlė didelį susidomėjimą. Didžiausią nežinią daugumai kėlė keisti „Asus“ reklaminiai šūkiai, kurie tiesiog įpareigojo kompaniją pristatyti ką nors naujo ir revoliucinio. Visgi, bendrovė šį kartą nenuvylė, nes sulaukėme iš tiesų revoliucinio įrenginio „Asus Padfone“ – planšetinio kompiuterio ir išmaniojo telefono hibrido.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis planšetinio kompiuterio ir išmaniojo telefono hibridas buvo pristatytas šiandieną vykstančioje „Computex 2011“ parodoje. Kitaip sakant, „Padfone“ tai yra išmanusis telefonas, kuris komplekte bus parduodamas su 10 colių planšetiniu kompiuteriu, o svarbiausia yra tai, kad bendrai šie du tvirtai rinkoje įsitvirtinę įrenginiai sudarys vieną bendrą prietaisą.

„Asus“ taip pat praneša, kad „Asus Padfone“ bus galima naudoti vieną bendrą SIM kortelę – kaip naudojamas telefonas SIM kortelė bus surišta su šiuo prietaisu, o kai išmanusis telefonas yra prijungiamas prie planšetinio kompiuterio visas valdymas persikelia į šį įrenginį.

Deja, bet kol kas „Asus“ nepateikia jokios oficialios informacijos apie hibrido technines charakteristikas. Šiuo metu yra žinoma tik tiek, kad įrenginys veiks „Android“ operacinės sistemos pagrindu ir prekyboje pasirodys po kelių mėnesių.

Išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridą sukūrusi kompanija taip pat pabrėžia, kad šiuo metu oficialiai paviešintos nuotraukos gali neatitikti galutinio daugiafunkcinio prietaiso dizaino, tačiau kardinalių pasikeitimų jau tikrai neišvysime.

„Asus“ taip pat tikisi, kad „Padfone“ iš naujo apibrėš ir išplės vartojo patirtį naudojantis daugiafunkciniais įrenginiais, o dauguma dar labiau nudžiugins nedidelė šio naujo įrenginio kaina. Visgi, kad ir kaip gražiai tai skambėtų, tačiau kompanija kol kas nėra linkusi atskleisti kiek iš tikrųjų kainuos „Asus Padfone“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(1)
(0)
(1)

Komentarai (13)