„Nokia“ pristatė „Oro“ – lietuvio sukurto C7 modelio paauksuotą versiją (Video)  (23)

„Nokia“ šiandien pristatė naują išmanųjį telefoną „Oro“. Modelis pagamintas C7 telefono pagrindu, tačiau tai speciali auksu dengta ir itin brangi telefono versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin prabangų modelį savo pirkėjams „Nokia“ kompanija pristato reguliariai. „Oro“ modelio korpusas padengtas 18 karatų auksu bei rankomis siuvinėta oda, o namų mygtukas papuoštas safyro kristalu.

Techniškai modelis toks pat kaip C7 – tie patys matmenys, tie patys ryšio standartai. Įtaisytas 3,5 colių liečiamas AMOLED ekranas, 8 milijonų taškų raiškos kamera su blykste, 8 GB vidinė atmintis, 8 MP fotokamera su automatiniu fokusavimu, LED blykste ir HD videofilmavimo (720p) funkcija. Taip pat telefone yra „Wi-Fi“ (b/g/n) ir „Bluetooth 3.0“ bevielio ryšio moduliai, GPS ir FM imtuvai, „microUSB“ jungtis, „microSD“ kortelių lizdas.

Tiesa, kitaip negu C7, „Oro“ modelis prekyboje pasirodys su naująja „Symbian Ana“ operacine sistema bei gerokai pasikeitusia kaina. Ribotas skaičius modelių bus platinamas Europoje, Kinijoje ir Vidurio Azijos šalyse šių metų trečiąjį ketvirtį už daugiau nei 3000 litų.

Be to, vertėtų pridurti, jog kompanija „Oro“ modelio pirmtaką C7 sukūrė lietuvis Tomas Ivaškevičius. Išties smagu dar kartą prisiminti puikų mūsų tautiečio dizainerio darbą.

Šiame vaizdo siužete – „Nokia Oro“ pristatymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (23)

Susijusios žymos: